Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η δημόσια έκκληση μέσω Instagram! Τι συνέβη;

Στιγμές αγωνίας για τον σεφ!

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η δημόσια έκκληση μέσω Instagram! Τι συνέβη;

Δημόσια έκκληση μέσω Instagram έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ζητώντας βοήθεια από τους followers του! Τι συνέβη όμως στον γνωστό σεφ;

Στιγμές αγωνίας, πέρασε το βράδυ της Πέμπτης ο Κουτσόπουλος, η οποία είχε αίσιο τέλος χάρη στην άμεση βοήθεια από το κοινό του!

MasterChef: Μπαίνει και τέταρτος κριτής! Αυτά είναι τα δυο πρόσωπα - έκπληξη!

Ο κριτής του Master Chef, έχασε το πολυαγαπημένο του σκυλάκι, Σαλβαδόρ, για μερικές ώρες. Συγκεκριμένα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανάρτησε ένα instastory με την φωτογραφία του Σαλβαδόρ και έγραψε χαρακτηριστικά: "Χάθηκε από την αυλή μας στο Μαρκόπουλο.Ψάχνουμε τον Σαλβαδόρ. Παρακαλώ όποιος τον έχει δει να στείλει μήνυμα η να επικοινωνήσει στο 69********…".

Τέλος καλώ, όλα καλά για τον μικρό τετράποδο φίλο του!

κουτσοπουλος

κουτσοπουλος 1

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση μετά το τέλος του MasterChef!

ην πρώτη του ανάρτηση στο Instagram έκανε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μετά το τέλος του MasterChef, όπου ο Μανώλης Σαρρής βγήκε ο μεγάλος νικητής.

Ο τρεις κριτές έκλεψαν φέτος τις εντυπώσεις με τις ατάκες τους.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε την πρώτη του ανάρτηση, ενώ με ένα μήνυμα θέλησε να ευχαριστεί όλους τους συνεργάτες του Masterchef.

«Πάει κι αυτό...!Ευχαριστούμε πολύ τους πάντες. Παραγωγή, φώτα, ήχο, δημοσιογράφους, ενδυματολόγους και όποιον δούλεψε για να βγει αυτό το αποτέλεσμα. Να είμαστε καλά, καλό καλοκαίρι σε όλους».

Να σημειώσουμε πως θα υπάρξει και τέταρτος κύκλος από την νέα σεζόν!

undefined

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Δείτε την μητέρα του σεφ και θα πάθετε πλάκα!

Από τον τελικό του MasterChef εκτός από τις οικογένειες των παικτών, βρέθηκε και η μητέρα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Είναι πολύ νέα, γοητευτική, ενώ δεν θυμίζει σε τίποτα την κλασσική μαμά.

Λίγο πριν κλείσει η εκπομπή και αφού αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής, κατά τη διάρκεια των ευχαριστιών, είδαμε και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να χαιρετά τη μαμά του, την οποία και είδαμε πρώτη φορά.

Η μητέρα του, η οποία βρισκόταν στον εξώστη έκλεψε τα βλέμματα, ενώ δεν έκρυψε τη χαρά της και την υπερηφάνια της για τον γιο της, Λεωνίδα!

Master Chef Tελικός: Μανώλης και Σπυριδούλα αποκλειστικά στο Youweekly.gr! Τα λόγια μετά το φινάλε...

Λίγο μετά τον τελικό του Master Chef, ο Μανώλης και η Σπυριδούλα μίλησαν αποκλειστικά στο Youweekly.gr! Οι πρώτες δηλώσεις τους!

Ο Μανώλης, φανερά ευτυχισμένος μετά τη νίκη του, δεν δίστασε να αποκαλύψει τα πάντα στο Youweekly.gr! «Είμαι πολύ ευτυχισμένος! Δεν το περίμενα..... νόμιζα ότι το να μην βγάλω πιάτο θα μου κόστιζε πολύ!»

Η Σπυριδούλα, από την μεριά της μας τόνισε: «Δεν στεναχωρέθηκα που δεν κέρδισα.... εγώ αυτό που ήθελα το πέτυχα! Ήθελα να δείξω τις ικανότητές μου! Από εκεί και πέρα, όλα είναι ένα παιχνίδι»!