Ιλένια Ουίλιαμς: Γυμνή μετά τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο! Η φωτογραφία ντοκουμέντο!

Έχει σωματάρα!

Ιλένια Ουίλιαμς: Γυμνή μετά τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο! Η φωτογραφία ντοκουμέντο!

Γυμνή πόζαρε μετά τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο η Ιλένια Ουίλιαμς! Δείτε την φωτογραφία ντοκουμέντο!

Σε αντίθεση με άλλες χρονιές, φέτος το DownTown επέλεξε να κυκλοφορήσει το τεύχος με τις γυμνές φωτογραφίσεις διασήμων Ελλήνων στις αντί για την 1η Δεκεμβρίου, ένα μήνα νωρίτερα.

Στόχος του «Naked Issue» είναι να μας υπενθυμίσει ότι ο ιός HIV είναι ακόμη εκεί έξω και είμαστε όλοι το ίδιο εκτεθειμένοι απέναντι του.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η γυναίκα που ήταν δίπλα του στην κηδεία της μητέρας του! Δεν την πρόσεξε σχεδόν κανείς...

Για 13η χρονιά, λοιπόν, νέοι και διάσημοι Έλληνες γιορτάζουν την αγάπη μαζί με το περιοδικό, το οποίο επιστράτευσε και φέτος ηθοποιούς, τραγουδιστές, παρουσιαστές, δημοσιογράφους, μοντέλα, αθλητές και φωτογραφήθηκαν γυμνοί για το AIDS και την καταπολέμηση της νόσου.

Ο Κοσμάς Κουμιανός, ένας διεθνώς αναγνωρισμένος φωτογράφος, ανέλαβε να βγάλει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Μεταξύ άλλων, από τα ρούχα του βγήκε η Ιλένια Ουίλιαμς, η οποία φωτογραφήθηκε όπως ακριβώς τη γέννησε η μαμά της, ξαπλωμένη πάνω σε έναν καναπέ. Η παρουσιάστρια-τραγουδίστρια δημοσίευσε την λήψη που επιλέχθηκε για το περιοδικό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και αναστάτωσε τους followers της. Το καλλίγραμμο κορμί της, όπως ήταν αναμενόμενο, έκλεψε τις εντυπώσεις και όχι άδικα.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Φωτογραφία με την Ιλένια γυμνή! Μετά τον χωρισμό τους το έκανε...

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό από την Ιλένια - «Στενοχωρήθηκα που...»!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε ανοιχτά για τον χωρισμό του με την Ιλένια Ουίλιαμς, όταν βρέθηκε καλεσμένος στην «Ελένη». «Στενοχωρήθηκα», είπε μεταξύ άλλων.

Ο δημοσιογράφος έπειτα από 5 χρόνια σχέσης με την τραγουδίστρια, πήραν την απόφαση να πάρουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή.

«Την αγαπώ πολύ την Ιλένια, το ξέρω πως κι εκείνη με αγαπάει. Απλά οι σχέσεις μετά από 5 χρόνια ή σταματούν ή προχωρούν. Τα τελευταία 3 χρόνια ζούσαμε μαζί στο δικό μου σπίτι, στο Παλαιό Φάληρο. Μετά μετακομίσαμε στην Κηφισιά. Να είμαστε και πιο κοντά στους γονείς της, αν προχωρούσαμε και ένα βήμα παραπέρα. Στενοχωρήθηκα που χωρίσαμε. Όχι να πέσω στα πατώματα. Είναι σοκ όταν χωρίζεις. Το να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα δεν σώζει τη σχέση. Δεν είχα ξανακάνει ποτέ μακροχρόνια σχέση. Είμαι και εγώ λίγο στον κόσμο μου. Πάντα θέλω λίγο χώρο για μένα» είπε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Με νέα σύντροφο μετά την Ιλένια; Οι φωτογραφίες που τον «πρόδωσαν»!

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με νέα σύντροφο μετά την Ιλένια; Οι φωτογραφίες που τον «πρόδωσαν» και η μελαχρινή καλλονή δίπλα του!

Χαμός είχε γίνει με την αποκάλυψη του Youweekly.gr, για την μελαχρινή κούκλα που ήταν στο πλευρό του στην κηδεία της μητέρας του! Εμείς, ψάξαμε και βρήκαμε όχι μόνο ποια είναι η κοπέλα, αλλά πιάσαμε και λαβράκι!

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Πέφτουν σύννεφο τα unfollow! Παρουσιάστρια τον δίνει «στεγνά»! (Βίντεο)

Η ίδια, ευχήθηκε στον Δημήτρη Ουγγαρέζο με μια φωτογραφία που προδίδει ότι οι δυο τους ενδεχομένως να μην είναι μόνο φίλοι! «Χρόνια πολλά στον Δημήτρη της καρδιάς μου» έγραψε στην λεζάντα και προκάλεσε εντυπώσεις!

Μάλιστα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, την έκανε repost! Ποια είναι όμως η κοπέλα που είναι δίπλα του, μετά τον χωρισμό με την Ιλένια Ουίλιαμς; Ο λόγος για την Σάντρα Πιζάνη, μια κοπέλα που δεν ασχολείται με τον χώρο της showbiz, ωστόσο θα μπορούσε πολύ άνετα με τέτοια εμφάνιση.... Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε:

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Με νέα σύντροφο μετά την Ιλένια; Οι φωτογραφίες που τον «πρόδωσαν»!

Πένθος για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο! Πέθανε η γυναίκα της ζωής του!

Στο πένθος βυθίστηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος! Πέθανε η γυναίκα της ζωής του και περνάει πολύ δύσκολες ώρες!

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν πριν από λίγα λεπτά στο διαδίκτυο, τα ξημερώματα του Σαββάτου έφυγε από τη ζωή η μητέρα του γνωστού παρουσιαστή.

Η μητέρα του ήταν η γυναίκα της ζωής του, αφού εκείνη τον έφερε στον κόσμο, τον ανέθρεψε και τον έκανε τον άνθρωπο που είναι σήμερα.

Πένθος για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο! Πέθανε η γυναίκα της ζωής του!

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στις αρχές του χρόνου είχε χάσει και τον πατέρα του.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η επική ατάκα που ακούστηκε δημόσια για τα προσωπικά του! Μάλλον τον έτσουξε!

Ο παρουσιαστής περνάει τις πιο δύσκολες ώρες, καθώς μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα «έφυγαν» τα δύο ποιο αγαπημένα πρόσωπα της ζωή του.