Αντελίνα Βαρθακούρη: Έστειλε μήνυμα στη Φαίη Σκορδά- «Με τον Χάρη δεν...»

Η παρουσιάστρια το διάβασε on air!

Αντελίνα Βαρθακούρη: Έστειλε μήνυμα στη Φαίη Σκορδά- «Με τον Χάρη δεν...»

Έστειλε μήνυμα στη Φαίη Σκορδά η Αντελίνα Βαρθακούρη και εκείνη το διάβασε on camera! «Με τον Χάρη δεν...»!

Η Αντελίνα και ο Χάρης Βαρθακούρης είναι ένα από τα πιο viral ζευγάρια της ελληνικής showbiz αυτόν τον καιρό και όχι άδικα! Οι επικοί καυγάδες τους σε κάθε επεισόδιο του "Globetrotters" προσφέρουν άφθονο γέλιο και έτσι δεν έχουν δυσκολευτεί ιδιαίτερα να γίνουν οι αγαπημένου των τηλεθεατών!

Χάρης Βαρθακούρης: Έγινε έξαλλος με την Αντελίνα! «Είναι πολύ άκομψο...»!

Στο τελευταίο επεισόδιο του ταξιδιωτικού ριάλιτι, το ζευγάρι τσακώνεται αφού η Αντελίνα "μπουκάρει" μέσα στο σπίτι ενός αγνώστου χωρίς να χτυπήσει κουδούνι με τον επιτυχημένο τραγουδιστή να αντιδρά εξηγώντας πως του έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο.

Στη σημερινή εκπομπή της ωστόσο η Φαίη Σκορδά έκανε μία αποκάλυψη για την Αντελίνα. Συγκεκριμένα, η viral παίκτρια του "Globetrotters" της έστειλε μήνυμα προκειμένου να της εξηγήσει τι συνέβη με τον Χάρη στο τελευταίο τους ταξίδι!

«Μου έστειλε μήνυμα η Αντελίνα. Λέει το κορίτσι το όμορφο. Δεν τσακωθήκαμε καθόλου. Είναι η Τζαμάικα που έχει ωραία ενέργεια. Όποιοι τσακώνονται να πάνε Τζαμάικα».

Χάρης Βαρθακούρης: "Ξεσκέπασε" το μεγάλο μυστικό! "Η Αντελίνα δεν είναι 100% αληθινή!"

Αντελίνα δεν είναι 100% αληθινή!" Ο Χάρης Βαρθακούρης "ξεσκέπασε" το μεγάλο μυστικό της γυναίκας του!

Το ζευγάρι ήταν καλεσμένο στην εκπομπή "Αλήθειες με την Ζήνα", όπου και αποκάλυψαν τα πάντα χωρίς ενδοιασμούς!

Εκτός των περιπετειών του στο σόου, οι δυο τους αποφάσισαν να μιλήσουν και για τις "περιπέτειες" στην καθημερινότητά τους!

Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης: Οι κόρες τους μεγάλωσαν και είναι ίδιες η μαμά τους!

«Θέλετε την αλήθεια; Αν ρωτάτε εμένα η Αντελίνα δεν είναι 100% αληθινή. Η Αντελίνα έχει ένα διακόπτη. Τουλάχιστον όσο το ζήσαμε στο παιχνίδι. Αυτό ήταν και το πρόβλημά μου εμένα. Για αυτό και στα περισσότερα πλάνα έχω μούτρα. Διότι μπορεί να είμαστε ταλαιπωρημένοι, κουρασμένοι, να καθόμαστε μέχρι να αρχίσει το γύρισμα και να είμαστε με σκυμμένο κεφάλι και μόλις αρχίζουμε έβλεπες την Αντελίνα… “Είναι όλα τέλεια, όλα καταπληκτικά”. Αν κάποιος δείχνει αυτό που αισθάνεται, αυτός είμαι εγώ» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Χάρης Βαρθακούρης.