Αθηνά Οικονομάκου: Ντυμένη στα λευκά τρέχει να «ξεφύγει» από τον Μιχόπουλο!

Το μήνυμα στον σύζυγό της!

Αθηνά Οικονομάκου: Ντυμένη στα λευκά τρέχει να «ξεφύγει» από τον Μιχόπουλο!

Η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε μια φωτογραφία που είναι ντυμένη στα λευκά και τρέχει για να «ξεφύγει» από τον Φίλιππο Μιχόπουλο!

Η γνωστή ηθοποιός και ο σύζυγός της αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα και ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz και με τον ερχομομό του γιου τους, Μάξιμο, δημιούργησαν μια όμορφη οικογένεια.

Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για την Αθηνά Οικονομάκου, καθώς ο Φίλιππος Μιχόπουλος έχει την ονομαστική του εορτή! Αθηνά Οικονομάκου: Πήγε σε πρεμιέρα και τις πάτησε όλες κάτω! Το κόκκινο κολάν παρέδωσε μαθήματα...

Η ίδια θέλησε να του ευχηθεί και μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram με μια φωτογραφία που είναι και οι δυο τους ντυμένοι στα λευκά και στα πρόσωπά τους φαίνεται να έχουν μια παιδικότητα και σα να παίζουν κυνηγητό η Αθηνά Οικονομάκου προσπαθεί να «ξεφύγει» από τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Στην λεζάντα της φωτογραφία έγραψε χαρακτηριστικά:

«Χρόνια πολλά αγάπη μου, είσαι ο καλύτερος! Σε αγαπάμε…».

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Έκαναν ανακοίνωση για τα ευχάριστα! Στο φως το υλικό...

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος, έκαναν ανακοίνωση για τα ευχάριστα! Στο φως το υλικό με την είδηση!

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος, έχουν φτιάξει μια πολύ δεμένη οικογένεια. Ο γιος τους, Μάξιμος είναι το κέντρο του κόσμου τους και κάθε μέρα που περνάει, τον απολαμβάνουν και πιο πολύ.

Ωστόσο, ο καθένας ξεχωριστά είναι πολύ επιτυχημένος στον τομέα του. Ο Φίλιππος είναι ένας πολύ ισχυρός επιχειρηματίας, και η Αθηνά εκτός από σούπερ ηθοποιός,έχει και την δική της εταιρία με ρούχα!

Αθηνά Οικονομάκου: Έβαλε κοντό τοπ και ο Μιχόπουλος «τρελάθηκε»! Δεν άφηνε το χέρι της...

Η ίδια, ανακοίνωσε μάλιστα ότι κυκλοφορεί η νέα της κολεξιόν με τίτλο Project Soma! Η ανακοίνωση έγινε με ανάρτηση στο Instagram και φυσικά ο Μιχόπουλος καμαρώνει για την γυναίκα του! Δείτε την:

Αθηνά Οικονομάκου και Φίλιππος Μιχόπουλος ανακοίνωσαν τα ευχάριστα

Αθηνά Οικονομάκου - Φίλιππος Μιχόπουλος: Στιγμές χαράς για το ζευγάρι! Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση!

Μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον Φίλιππο Μιχόπουλο έκανε η Αθηνά Οικονομάκου. Το ζευγάρι διανύει στιγμές χαράς σήμερα.

Με μια ανάρτηση της, η ηθοποιός αποκάλυψε πως ο σύζυγός της, γιορτάζει τα γενέθλια του και μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που δεν δίνουν δικαιώματα. Θέλουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού θέλουν να την προστατεύσουν.

Αθηνά Οικονομάκου: Με παιχνιδιάρικη διάθεση στην παραλία και τον Φίλιππο Μιχόπουλο! (Βίντεο)

Πριν από λίγα λεπτά, η ηθοποιός θέλησε να κάνει μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της, που σήμερα έχει γενέθλια. Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έγραψε:

«Χρόνια σου πολλά αγάπη μου. Είσαι σπάνιος...νιώθω ευγνώμων και είμαι πολύ περήφανη για σένα!! Να σε χαιρόμαστε. Σε αγαπάμε πολύ».