Κορυφαία τραγουδίστρια πήγε σε φιλανθρωπικό gala και κράτησε το πιο ανατρεπτικό τσαντάκι!

Εμείς θα το κρατούσαμε σίγουρα!

Κορυφαία τραγουδίστρια πήγε σε φιλανθρωπικό gala και κράτησε το πιο ανατρεπτικό τσαντάκι!

Κορυφαία τραγουδίστρια η οποία κατατάσσεται και στις πιο πλούσιες, πήγε σε φιλανθρωπικό gala και κράτησε το πιο ανατρεπτικό τσαντάκι που θα δεις.

Μας έχει συνηθίσει σε εμφανίσεις που τραβάνε τα βλέμματα πάνω της, ωστόσο αυτή την φορά η τσάντα της είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η ίδια βρέθηκε σε φιλανθρωπική βραδία στο Shawn Carter Foundation στη Florida και επέλεξε να φορέσει μία nude τουαλέτα την οποία συνδύασε με ένα clutch τσαντάκι το οποίο θα θέλαμε όλες να κρατήσουμε.

Σε σοκ γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια! «Μαμά, μαμά χτύπησα άνθρωπο με...»!

Συγκεκριμένα είναι ένα clutch τσαντάκι το οποίο είναι στο σχήμα και στο σχέδιο των δολαρίων.

Εσύ θα το κρατούσες;

Κορυφαία τραγουδίστρια "κρεμάστηκε" από θαυμαστή της και έπεσε από μεγάλο ύψος!

Κορυφαία τραγουδίστρια "κρεμάστηκε" από θαυμαστής της που ανέβηκε στην σκηνή να την αγκαλιάσει και έπεσε από μεγάλο ύψος.

Η ίδια σταμάτησε κάποια στιγμή το σόου της απευθύνθηκε στο κοινό και ζήτησε από όποιον θέλει να ανέβει πάνω στη σκηνή μαζί της. Σοκ! Πυροβόλησαν και λήστεψαν γνωστό ράπερ!

Ο πρώτος που ανέβηκε την αγκάλιασε σφιχτά και δεν την άφηνε να φύγει. Τότε εκείνη πήδηξε πήδηξε πάνω του, χωρίς να σκεφτεί ότι μπορεί να πέσουν.

Από το πολύ το χοροπηδητό όμως, έπεισαν από την σκηνή με ύψος κοντά στο 1,70, με την πτώση να είναι στα πλάγια.

Κορυφαία τραγουδίστρια πήρε διαζύγιο και έγινε άλλος άνθρωπος!

Κορυφαία τραγουδίστρια πήρε διαζύγιο και έγινε άλλος άνθρωπος μετά τον χωρισμό της. Έχασε τα περιττά κιλά, ενώ κάνει πράγματα για τον εαυτό της.

Το ζευγάρι πήρε την απόφαση να τραβήξει χωριστούς δρόμους τον Απρίλιο, μετά από τρία χρόνια γάμου και συνολικά, 7 χρόνια σχέσης.

Ο λόγος για την πασίγνωστη τραγουδίστρια, Αντέλ και τον σύζυγό της, Σιμόν Κονέκι, όπου έχουν αποκτήσει μαζί ένα γιο, τον Άντζελο.

undefined

Η Αντέλ μετά το διαζύγιο της, ξεκίνησε διατροφή, έχασε κιλά, ενώ κάνει και διάφορες δραστηριότητες για τον εαυτό της, όπως pilates. Μάλιστα, περνάει αρκετό χρόνο και με τον γιο της, τον οποίο και λατρεύει.

Όπως φαίνεται το διαζύγιο της έκανε πολύ καλό. Βέβαια, με τον πρώην σύζυγο της κρατούν καλές σχέσεις, αφού το παιδάκι τους είναι αυτό που τους ενώνει.

undefined

«Το σημαντικό για εκείνη δεν είναι να χάσει βάρος, θέλει, όμως, να παραμείνει υγιής για χάρη του γιου της. Η γυμναστική είναι μια πρόκληση για εκείνη και, παρόλο που στην αρχή τα πράγματα δεν ήταν και τόσο εύκολα, πλέον έχει συ­ντονιστεί με αυτή τη νέα ρουτίνα της άθλησης, που "κολλάει" και με τον νέο τρόπο ζωής της. Η Adele προσέχει, επίσης, τη διατροφή της και δείχνει να έχει πάρει στα σοβαρά το θέμα της γυμναστικής και της διατροφής. Βλέπει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τη βελτί­ωση του εαυτού της και πραγματικά το απολαμβάνει» αποκαλύπτει πρόσωπο από το περιβάλλον της.

undefined