Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Αγγελική Ηλιάδη: Χαμός με το μονόπετρο που της έδωσε ο Γκέντσογλου! «Δεν το γύρισα πίσω γιατί...»

Έχουμε.... εξελίξεις!

Αγγελική Ηλιάδη: Χαμός με το μονόπετρο που της έδωσε ο Γκέντσογλου! «Δεν το γύρισα πίσω γιατί...»
News 20.11.2019 14:45

Χαμός με την Αγγελική Ηλιάδη και το μονόπετρο που της έδωσε ο Γκέντσογλου! «Δεν το γύρισα πίσω γιατί...» είπε μεταξύ άλλων!

Η ίδια, μίλησε στην κάμερα του “Μεσημέρι” για όλους και για όλα! “Ότι έχω ζήσει στη ζωή μου μέχρι τώρα ήταν απόφαση δική μου, επιλογή δική μου. Από κάθε τι που έχω περάσει αποκομίσει πάρα πολλά πράγματα. Έφτασα στα 42 μου χρόνια να είμαι η Αγγελική που είμαι αυτή τη στιγμή” ανέφερε χαρακτηριστικά η Αγγελική Ηλιάδη, “Έχω αυτό τον χαρακτήρα και είμαι ευγνώμων στο Θεό που είμαι καλά, έχω την υγεία μου και τα δύο παιδιά μου. Δεν θα άλλαζα τίποτα” τόνισε....

Για τον μεγάλο της γιο αποκάλυψε: “Έχουμε συζητήσει με τον γιο μου για τον μπαμπά του και έχουμε τελειώσει με αυτά. Οι περισσότερες οικογένειες στην εποχή μας, λυπάμαι που το λέω, αποτελούνται από έναν γονιό και είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό”.

Αγγελική Ηλιάδη: Είχε γενέθλια και έγραψε στην τούρτα την ηλικία της! Δεν πάει το μυαλό σας...

Σχετικά με τον χωρισμό με τον τελευταίο της σύντροφο, Σάββα Γκέντσογλου, η Αγγελική Ηλιάδη ανέφερε: “Δεν θεωρώ ότι πήγε κάτι λάθος, αλλά σαν άνθρωποι κάνουμε τις επιλογές μας και ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις και τις αποφάσεις του. Από την πλευρά μου πιστεύω ότι πάντα, όλα τα χρόνια, έκανα για τα παιδιά μου το καλύτερο”.

“Ο Σάββας Γκέντσογλου είναι ο μπαμπάς του μικρού, παραμένουμε οικογένεια και το σημαντικότερο είναι τα παιδιά να είναι καλά” πρόσθεσε η Αγγελική Ηλιάδη. “Φυσικά και θέλω να είναι καλά, είναι ο πατέρας του παιδιού μου. Αν είναι δυνατόν. Όταν χωρίζεις είσαι σε μια κατάσταση αλλοφροσύνης, μπορεί να θες να τον πνίξεις τον άλλον. Ξεφεύγουν οι άνθρωποι όταν χωρίζουν πολλές φορές και αυτό είναι το χειρότερο γιατί, όλα αυτά, έχουν αντίκτυπο στα παιδιά”.

“Δεν επέστρεψα ποτέ το μονόπετρο στον Σάββα, γιατί να το επιστρέψω; Αυτό είναι ένα κομμάτι της ζωής μου” είπε και μας άφησε κάγκελο!

Βίκυ Κάβουρα: Συνεχίζει τα καρφιά στην Ηλιάδη για τον Γκέτσογλου! «Μου προκάλεσαν κακό...»

Η Βίκυ Κάβουρα συνεχίζει απτόητη τα καρφιά στην Ηλιάδη για τον Γκέντσογλου! «Μου προκάλεσαν κακό...»

Η ίδια, βρέθηκε καλεσμένη στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή της, Μετά τα Μεσάνυχτα, και απάντησε στις δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη που, πριν από λίγες μέρες, ισχυρίστηκε ότι η γνωστή ηθοποιός ήταν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της με τον Σάββα Γκέντσογλου.

«Πιστεύω ότι ένας άνθρωπος που βγαίνει και ονοματίζει μια γυναίκα σε περιοδικό, θέλοντας να της προκαλέσει κακό, γιατί μου έκανε κακό το να φέρομαι ως τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση… Για να το κάνει όλο αυτό σημαίνει ότι πονάει πολύ μέσα της για κάποιον λόγο.

Όταν ξύπνησα και είδα τη συνέντευξη της Αγγελικής Ηλιάδη έμεινα. Δεν την πήρα τηλέφωνο. Ξέρει η ίδια γιατί το έκανε. Δεν θέλω να το παίξω καλή, είμαι. Δεν υπάρχω πουθενά σε όλο αυτό. Είμαι τέσσερα χρόνια μόνη μου και αυτό με κάνει εύκολο θύμα σε όλο αυτό. Η επόμενη φορά που θα είμαι με έναν άνθρωπο όχι μόνο δεν θα κρύβομαι αλλά θα καμαρώνω», είπε, μεταξύ άλλων, η Βίκυ Κάβουρα. Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σάββας Γκέντσογλου: Μήνυμα «καρφί» για την Ηλιάδη! Απίστευτο δημόσιο άδειασμα!

Αγγελική Ηλιάδη: Τρομερό παρασκήνιο από τις δηλώσεις για Γκέντσογλου-Κάβουρα «Φιλάκια στο Βικάκι» (βίντεο)

Διαβάστε περισσότερα news θέματα στο Youweekly.gr

Share