Baby boom στη showbiz! Πασίγνωστος τραγουδιστής έγινε πατέρα για δεύτερη φορά!

Το ανακοίνωσε μέσω Instagram!

Baby boom στη showbiz! Πασίγνωστος τραγουδιστής έγινε πατέρα για δεύτερη φορά!

Έσκασε "τρελό" baby boom στην showbiz! Αυτός ο πασίγνωστος τραγουδιστής έγινε για δεύτερη φορά πατέρας!

Το όνομά του είναι ένα από τα πιο γνωστά στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας ενώ η πρώην σύντροφός του είναι πασίγνωστη! Αυτός ο διάσημος ράπερ έγινε και πάλι πατέρας και αποφάσισε να το ανακοινώσει μέσω... Instagram!

Baby boom! Γνωστή ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά μαμά!

Ο λόγος για τον Chris Brown, τον οποίο γνωρίσαμε τόσο μέσα από τη συνεργασία του με κορυφαίους τραγουδιστές όσο και από την πολυσυζητημένη σχέση του με την Rihanna η οποία τελείωσε καθώς όπως κατήγγειλε η σούπερ σταρ, ο Chris Brown την κακοποιούσε.

Τώρα, ο γνωστός ράπερ έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς, προσθέτοντας στην οικογένειά του ένα ακόμα μέλος. Ο Brown έχει ήδη μια κόρη 5 ετών, τη Royalty με την πρώην σύντροφό του, Nia Guzman.

Τα χαρμόσυνα θέλησε να τα ανακοινώσει ο ίδιος μέσω Instagram, ποστάροντας μία φωτογραφία με την ημερομηνία ενώ στη συνέχεια έβαλε και δεύτερο story με τη λέξη "born" (= γεννήθηκε).

τραγουδιστής μπαμπάς

Baby boom στην ελληνική showbiz! Γέννησε γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός!

Ένα baby boom μόλις έσκασε στην ελληνική showbiz, αφού γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός γέννησε!

Η αγαπημένη ηθοποιός γέννησε σήμερα το πρωί ένα υγιέστατο κοριτσάκι βάρους 3,280 γρ. και έχει σκορπίσει την απόλυτη ευτυχία στην οικογένεια.

Ο λόγος για την Τζένη Μπότση και τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Μιχαλά, ο οποίος βρισκόταν στο πλευρό της ηθοποιού κάθε στιγμή και καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της που η ίδια θέλησε να κρατήσει κρυφή.

Τζένη Μπότση Αλ'έξανδρος Μιχαλάς

Baby Boom! Γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος έγινε μαμά!

Σύμφωνα με πληροφορίες μικρούλα ήταν το όνειρο του ζευγαριού που ήθελε πώς και πώς να αποκτήσει οικογένεια.

Τον τελευταίο καιρό η ηθοποιός έκανε όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες για να υποδεχτεί την πριγκίπισσά της όπως πρέπει, έχοντας την πολύτιμη βοήθεια των καλών της φίλων.

Baby boom στην ελληνική showbiz! Γέννησε η πιο αγαπημένη εγκυμονούσα!

Baby boom στην ελληνική showbiz, αφού γέννησε η πιο αγαπημένη εγκυμονούσα, αργά χτες το βράδυ!

Η ίδια, πριν δυο χρόνια παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της και το βράδυ του Σαββάτου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο αδερφός της, Δημήτρης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Η Σταρ Ελλάς 2004, Ισμήνη Νταφοπούλου δηλώνει πλέον περήφανη μανούλα! Εμείς να ευχηθούμε, ό,τι καλύτερο! Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Baby Boom: Ελληνίδα ηθοποιός περιμένει το πρώτο της παιδί!

Ισμήνη Νταφοπούλου γέννησε