Ανδρέας Μικρούτσικος: Πώς είναι σήμερα ο γιος του, Στέργιος; Ξύρισε όλα τα μαλλιά!

Μοιάζει πάρα πολύ στον πατέρα του!

Ανδρέας Μικρούτσικος: Πώς είναι σήμερα ο γιος του, Στέργιος; Ξύρισε όλα τα μαλλιά!

Πώς είναι σήμερα ο γιος του, Ανδρέα Μικρούτσικου, Στέργιος; Ξύρισε όλα τα μαλλιά και η εικόνα του είναι διαφορετική!

Ο γιος του γνωστού μουσικού και παρουσιαστή και της τραγουδίστριας Μαρίας Δημητριάδη, τελευταία φορά είχε μιλήσει σε γνωστό περιοδικό πριν από τρία χρόνια. Ωστόσο, όλο αυτό το διάστημα είχε ακολουθήσει την ίδια τακτική με τον πατέρα του να μην κάνει δημόσιες εμφανίσεις.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τον εντόπισε σε δημόσια εμφάνιση και μας άφησε άφωνους με το πόσο έχει αλλάξει! Ο Στέργιος Μικρούτσικος, ξύρισε όλα τα μαλλιά του και υιοθέτησε ένα ιδιαίτερα edgy look! Του πάει ωστόσο πολύ! Δείτε πώς είναι σήμερα, ο γιος του Ανδρέα Μικρούτσικου:

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ο αριθμός της ηλικίας του θα σας προκαλέσει ζαλαδά! Φαίνεται πιο νέος...

Ανδρέας Μικρούτσικος γιος σήμερα
Στέργιος Μικρούτσικος σήμερα

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ο θάνατος που τον τσάκισε! «Θα σε σκέφτομαι πάντα...»

«Θα σε σκέφτομαι πάντα...» έγραψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και ένας θάνατος τον τσάκισε! Τι συνέβη;

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μια μέρα πριν το πολυτεχνείο, επέλεξε να κάνει την δική του τοποθέτηση για το γεγονός με ένα μήνυμα που συγκλονίζει!

«Ο Θανος και εγω στην Αρατου και Κορινθου γωνια στην Πατρα,απεναντι Αρατου και Κορινθου, ο Γ.Παπαργυριου και διπλα μας επι της Αρατου ο αειμνηστος Γιωργος Σαμουρης παιδικος μου φιλος ενα χρονο μεγαλυτερος μου.Και οι τεσσερις στο Πολυτεχνειο(ξερω οτι τον σκοτωσαν στη Καλλιδρομιου).Χασαμε τον Γιωργο,νοσοκομειο ο αλλος Γιωργος,πιασανε τον Θανο και εγω με σπασμενο χερι ξεφυγα τα χαραματα.Γιωργο παντα σε σκεφτομαι.» έγραψε και προκάλεσε αν μη τι άλλο ανατριχίλα! Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση του:

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η μελαγχολία και η ανάρτηση του παρουσιαστή που ανατριχιάζει!

Ανδρέας Μικρούτσικος θάνατος