Αντελίνα Βαρθακούρη: Στην «φόρα» όλη η αλήθεια για την καταγωγή της! Δεν είναι από εκεί που πιστεύετε!

Κι όμως είναι από...

Αντελίνα Βαρθακούρη: Στην «φόρα» όλη η αλήθεια για την καταγωγή της! Δεν είναι από εκεί που πιστεύετε!

Στην «φόρα» όλη η αλήθεια για την καταγωγή της Αντελίνας Βαρθακούρη! Δεν είναι από εκεί που πιστεύετε!

Η σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη με την συμμετοχή της στο παιχνίδι του Star, Globetrotters έχει έρθει αντιμέτωπη με πολλή αγάπη από το κοινό!

Οι επικοί τσακωμοί με τον σύζυγό της έχουν γίνει viral και έχουν προκαλέσει σάλο στους τηλεθεατές και φυσικά πολύ γέλιο!

Πρόσφατα η Αντελίνα Βαρθακούρη έκανε ένα Q&A στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και απάντησε στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων. Αντελίνα Βαρθακούρη: Έβαλε κόκκινο κραγιόν και τρέλανε τον Χάρη! Το ζευγάρι όπως δεν το ξαναείδατε!

Συγκεκριμένα, μια από το τις ερωτήσεις που δέχτηκε και θέλησε να απαντήσει αφορούσε στην καταγωγή της!

Η καταγωγή της δεν είναι από εκεί που νομίζετε! Η ίδια είπε χαρακτηριστικά:

«Ο μπαμπάς μου γεννημένος στην Αθήνα.Ο παππούς μου Κρητικός, απ΄την Ιεράπετρα με ρίζες απ΄το Αϊβαλί ,η γιαγιά μου καθολική με ρίζες από την Ιταλία (εξού και το όνομα μου) και Μικρά Ασία. Η μαμά και η οικογένεια της από την Πελοπόννησο, Λυγουριό -Επίδαυρος, Αργολίδας».

Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης: Βγήκε στη "φόρα" όλη η αλήθεια για τους καυγάδες τους! «Αυτό συμφωνήσαμε...»

Βγήκε επιτέλους στη "φόρα" όλη η αλήθεια για τους καυγάδες ανάμεσα στην Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη! «Αυτό συμφωνήσαμε...»!

Πολύς λόγος έχει γίνει γύρω από τους επικούς καυγάδες του αγαπημένου ζευγαριού και σχετικά με το αν αυτοί είναι αληθινοί ή στημένοι!

Παρουσιαστής έριξε "καρφιά" στο πιο viral ζευγάρι του «Globetrotters»! «Χάριν τηλεθέασης γίνεται...»

Η αλήθεια αποκαλύφθηκε μετά από δηλώσεις που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» ο Στέλιος Κρητικός. Ο ηθοποιός μίλησε για την εκπομπή «Globetrotters», εξηγώντας πως δεν υπάρχει σενάριο και πως ό,τι βλέπουμε είναι 100% αληθινό!

«Δεν υπάρχει σενάριο στο Globetrotters. Βρεθήκαμε όλοι μαζί και το μόνο που συμφωνήσαμε είναι να το ζήσουμε. Το κάθε ζευγάρι με τον τρόπο του. Έτσι το έζησα εγώ με το παιδί μου, έτσι το ζει η Αντελίνα με τον Χάρη και έτσι το ζει ο Χρήστος με τον Παντελή» ήταν τα λόγια του.

Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης: Νέος επικός καυγάς- «Άντε ρε βόιδι...»!

Ένας νέος επικός καυγάς σημειώθηκε σε ένα ακόμη επεισόδιο του "Globetrotters". Ο Χάρης Βαρθακούρης και η Αντελίνα έβγαλαν... μαχαίρια! «Άντε ρε βόιδι...»!

Το viral ζευγάρι δεν μπορούσε να μας αφήσει χωρίς καυγά στο χτεσινό επεισόδιο του ταξιδιωτικού ριάλιτι του Star. Συγκεκριμένα, οι δυο τους ταξίδεψαν στο Μπουένος Άιρες και οι διάλογοί τους πήραν "φωτιά"!

Αντελίνα Βαρθακούρη: Η άγνωστη σχέση λατρείας με την Ελένη! Μιλάει δημόσια και αποκαλύπτει πρώτη φορά!

«Είναι και μινιατούρα» είπε ο Χάρης για την παρτενέρ του στο χορό, κάτι που εξόργισε την Αντελίνα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Αντελίνα έγινε ακόμα πιο έξαλλη, βλέποντας το πώς κρατούσε ο σύζυγός της την χορεύτρια.

«Τελείωσες! Δεν γυρνάμε μαζί στην Αθήνα. Τελείωσες! “Αυτή είναι μινιατούρα και…”, τελείωσες! Άντε ρε βόιδι, με προσβάλλεις; Για μένα, σαν Αντελίνα, έχεις τελειώσει», είπε αρχικά η Αντελίνα στον Χάρη.

«Θέλω εξηγήσω για ποιο λόγο έχω γίνει έξαλλη. Δεν μου άρεσε καθόλου η εικόνα που είδα, δεν έχει να κάνει με ζήλια, έχει να κάνει με κάτι που είδα και η εικόνα με τάραξε και με χάλασε πάρα πολύ», είπε η Αντελίνα Βαρθακούρη.