Δέσποινα Βανδή: Έγινε άλλος άνθρωπος! Η φωτογραφία που πρόδωσε την μεγάλη αλλαγή!

Τόλμησε και έκανε την αλλαγή!

Δέσποινα Βανδή: Έγινε άλλος άνθρωπος! Η φωτογραφία που πρόδωσε την μεγάλη αλλαγή!

Η Δέσποινα Βανδή έγινε άλλος άνθρωπος και αυτή είναι η φωτογραφία που πρόδωσε την μεγάλη αλλαγή!

Η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του X-Factor είναι μια γυναίκα που δεν φοβάται τις αλλαγές, αντίθετα τολμάει και ακολουθεί την μόδα ανάλογα με το στιλ της!

Η Δέσποινα Βανδή πριν λίγο καιρό αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση και μετά από πολλά χρόνια αποφάσισε να τα κάνει στα μαλλιά της ένα κοντό καρέ.

Η ίδια φαίνεται πως αποφάσισε να κουρέψει λίγο παραπάνω τα μαλλιά της και πριν την εμφάνιση της στο χθεσινό live του διαγωνισμού.

Η αλλαγή ωστόσο αυτή τη φορά δεν ήταν μεγάλη, καθώς τα έκοψε κυρίως πίσω και μπροστά άφησε πιο έντονες μύτες.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Δέσποινα Βανδή: Το δέντρο της είναι σκέτη υπερπαραγωγή! Το στόλισε μαζί με...

Το δέντρο της αγαπημένης τραγουδίστριας είναι σκέτη υπερπαραγωγή! Η Δέσποινα Βανδή δεν έχασε χρόνο και το στόλισε με...

Η Δέσποινα Βανδή μπήκε για τα καλά στο κλίμα των γιορτών και γέμισε στολίδια το σπίτια της! Ωστόσο στην προσπάθεια αυτή δεν ήταν μόνη αφού είχε βοηθό!

Δέσποινα Βανδή: Παρέδωσε μαθήματα στιλ! Αυτή την εμφάνιση μόνο εκείνη θα μπορούσε να την κάνει!

Συγκεκριμένα, την προσπάθεια της τραγουδίστριας ενίσχυσε η κόρη της Μελίνα, η οποία μαζί με φίλες της "εισέβαλαν" στο σαλόνι της Δέσποινας και το έκαναν φουλ χριστουγεννιάτικο!

Τα στολίδια ήταν κόκκινα και το δέντρο... σωστή υπερπαραγωγή!

«Ε ναι!!!!Αργησαμε αλλα...στολίσαμε κι εμείς!!!» έγραψε η αγαπημένη τραγουδίστρια στο Instagram ενώ δεν παρέλειψε να στείλει ευχές για καλά Χριστούγεννα σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους!

Έφερε τα Χριστούγεννα σπίτι της η Δέσποινα Βανδή! Οι κουραμπιέδες και οι ευχές της!

Η Δέσποινα Βανδή έφερε ήδη τα Χριστούγεννα στο σπίτι της! Μας έδειξε τους κουραμπιέδες της ενώ μοίρασε και ευχές!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι και η πιο συνεπής μανούλα και έτσι δεν παρέλειψε να ετοιμάσει το σπίτι της για τις φετινές γιορτές, ψήνοντας τους πιο νόστιμους κουραμπιέδες!

Δέσποινα Βανδή: Φόρεσε το φόρεμα που θέλουν να έχουν όλες φέτος το χειμώνα! Που μπορείς να το βρεις;

Φυσικά δεν παρέλειψε να μοιραστεί τις προετοιμασίες της με τους διαδικτυακούς της φίλους, ενημερώνοντας το προφίλ της με μπόλικες χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες!

βανδή κουραμπιέδεςδέσποινα βανδή

Δέσποινα Βανδή: Ανέβασε φωτογραφία και της είπαν για νευρική ανορεξία! Η απάντησή της...

Η Δέσποινα Βανδή ανέβασε φωτογραφία και της είπαν για νευρική ανορεξία! Ποια είναι η απάντησή της; Τα είπε όλα σε δύο γραμμές!

Πιο συγκεκριμένα, μία φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκάλεσε αντιδράσεις στους followers της. Η Δέσποινα Βανδή, συνηθίζει να ποστάρει φωτογραφίες από ρούχα ή μαγιό της συλλογής αυτήν τη φορά δέχτηκε και επικριτικά σχόλια που αφορούσαν στο βάρος του μοντέλου που φορούσε το μαγιό.

«Είναι όμορφο. Το μοντέλο όμως σαν πρότυπο για τη νεολαία είναι απαράδεκτο. Άλλο προσέχω τη σιλουέτα μου και άλλο είμαι στα όρια της νευρικής ανορεξίας. Όλα ξεκινούν από τους σχεδιαστές γιατί αυτοί διαλέγουν τα μοντέλα. Κάνε κάτι και σώσε αυτά τα παιδιά, είναι κρίμα για να μη χάσουν τη δουλειά τους να ζυγίζουν το πολύ 50 κιλά» έγραψε ένα χρήστης. Η Δέσποινα Βανδή, έδωσε την καλύτερη απάντηση, που δεν είναι άλλη από την σιωπή... Δείτε την επίμαχη φωτογραφία:

Νίνο: Η δημόσια συγνώμη στην Δέσποινα Βανδή και η απίστευτη αντίδραση της!

Δέσποινα Βανδή η φωτογραφία με νευρική ανορεξία