Ματίνα Νικολάου: "Είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας!" Η αποκάλυψη που έκανε για την εκπομπή!

Η ίδια σχολιάζει τον χαρακτήρα της Βάνιας!

Ματίνα Νικολάου:

"Είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας!" Η αποκάλυψη που έκανε για την εκπομπή και τον αγαπημένο χαρακτήρα όλων! Τι δήλωσε η Ματίνα Νικολάου;

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της, μίλησε για την "Βάνια" που υποδύεται στο "Καλό Μεσημεράκι" και όχι μόνο!

To "Καλό μεσημεράκι" είναι η νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ! Κυκλοφόρησε το τρέιλερ! (Βίντεο)

Δεύτερη χρονιά πλάι στον Νίκο Μουτσινά. Πώς είναι η εμπειρία;

«Όταν μου είπε ο Νίκος να κάνω τη Βάνια στην τηλεόραση, έναν ρόλο που είχα κάνει στη θεατρική παράσταση “Κοκομπλόκο”, αρχικά ήμουν λίγο διστακτική, γιατί ήταν ένας ρόλος και δεν ήξερα κατά πόσο αυτό θα μπορούσε να περάσει στον κόσμο. Η Βάνια είναι ένας ιδιαίτερος χαρακτήρας και είχαμε μια ανησυχία. Αλλά με καθησύχασε τόσο πολύ ο Νίκος και του έχω εμπιστοσύνη γι’ αυτό που θα φτιάχναμε, οπότε πήγε καλά».

Φοβηθήκατε δηλαδή μήπως βγει καρικατούρα;

«Φυσικά! Στις πρώτες εκπομπές μεταφέραμε αυτό που είχαμε κάνει στη θεατρική σκηνή. Εγώ δεν είχα εντοπίσει τι χρειάζεται και πώς έπρεπε να το κάνω διαφορετικά, οπότε μεταλλάχτηκε λίγο ο ρόλος για τις τηλεοπτικές ανάγκες. Έτσι, πέρασε αυτή η αθωότητα της Βάνιας και την αποδέχτηκε ο κόσμος, ακόμα και αυτοί που είπαν στην αρχή “Παναγία μου, γιατί μιλάει έτσι αυτή;”. Όλα καλά λοιπόν».

Οι μεταμφιέσεις είναι δικής σου έμπνευσης;

«Όλα γίνονται ύστερα από συζήτηση με την αρχισυντάκτρια και τη δημιουργική ομάδα, αλλά το τι θα φορέσω είναι εμπνεύσεις του ενδυματολόγου Βαγγέλη Ζάχου και ύστερα του Κωνσταντίνου Αυγερινού, που φτιάχνει την περούκα με όλους αυτούς τους διάφορους τρόπους, και της Χριστίνας Σταματογιαννοπούλου, που με βάφει. Όλη αυτή η ομάδα συγκεντρώνεται το πρωί στο καμαρίνι και ψάχνουμε τι και πώς. Συνήθως μας παίρνει μια ώρα να ετοιμαστώ».

Πόσο άλλαξε τη ζωή σου η Βάνια;

«Δεν έχω πια πάρα πολύ χρόνο για μένα και, επειδή έχω κι έναν γιο, μακάρι η μέρα να είχε περισσότερες ώρες. Αυτός ο ρόλος είναι κάτι που αγαπώ πάρα πολύ, γιατί τον έχω κάνει πολύ καιρό. Πηγαίνω το πρωί στη δουλειά και με το που βάζω τα ρούχα δεν μου έρχεται να κάνω κάτι άλλο. Οποιαδήποτε στιγμή μπορώ να κάνω τη Βάνια, όχι μόνο να της μοιάζω εξωτερικά, αλλά να φέρομαι σαν εκείνη. Είναι κάτι που γίνεται αυτόματα. Αλλά δεν το κουβαλάω και στο σπίτι».

Ο κόσμος σε αναγνωρίζει στον δρόμο;

«Ο κόσμος θεωρεί τον Νίκο δικό του άνθρωπο, φίλο! Αυτό συμβαίνει φέτος και με μένα. Έρχονται, με αγκαλιάζουν και με φιλάνε σαν να γνωριζόμαστε! Υπάρχουν πολλές φορές που λέω: “Πού τον ξέρω και με αγκαλιάζει αυτός ο άνθρωπος;”. Και δεν τον ξέρω από πουθενά! Απλά βλέπει την εκπομπή. Είναι πολύ όμορφο, γιατί όλοι οι άνθρωποι που συναντάμε μας λένε ότι έχουμε φτιάξει τα μεσημέρια τους και ότι είμαστε το ψυχοφάρμακό τους. Είναι πολύ ωραίο να μπορείς να κάνεις τους ανθρώπους να αισθάνονται έτσι. Το καλό είναι ότι ξέρουν ότι δεν είμαι μόνο η Βάνια, αλλά και η Ματίνα. Πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να γίνεις ένα με κάποιον τέτοιο ιδιαίτερο ρόλο και δεν θα το ήθελα αυτό, επειδή είμαι ηθοποιός και θέλω να κάνω χίλια πράγματα».

Έχετε κοινά στοιχεία με τη Βάνια;

«Γενικά είμαι πιο κουλ και πιο μετρημένη, όμως ο Νίκος μού λέει: “Παιδί μου, η Βάνια είσαι”. Έχω κάποια στοιχεία που ενδεχομένως δεν τα εκφράζω σε όλο τον κόσμο. Με τη Βάνια μπορώ να εκφράσω με ευκολία κάποια πράγματα που έχω μέσα μου αλλά τα κρύβω».

Ποιος ανακάλυψε το τραγούδι "Αμάρτησε" και τι παθαίνετε όταν το ακούτε;

«Το καλοκαίρι, στην περιοδεία που ήμασταν, ακούσαμε σε ένα κλαμπ το “Αμάρτησε” και χορεύαμε… Και λέει ο Νίκος: “Αυτό θα το βάλω στην εκπομπή!”. Είναι ένα τραγούδι που σου δημιουργεί ένα κέφι και μια χαρά. Άμα αρχίσεις να χορεύεις, μπαίνεις στην πρίζα. Χορεύουμε στην εκπομπή, χορεύουμε και στην παράσταση, τι πιο ωραίο!»

Προσωπική… πληρότητα

«Δεν έχω αλλάξει κάτι στην προσωπική μου ζωή, ούτε προσέχω να μην κάνω κάτι για να μην το βγάλουν. Δεν έχω να κρύψω κάτι. Αν με βγάλει κάποιος μια φωτογραφία ενώ έχω βγει έξω, δεν είναι ό,τι καλύτερο να συμβεί, αλλά δεν το θεωρώ κακό. Έχω παιδί, έχω έναν πρώην σύζυγο, με τον οποίο συνεννοούμαστε, έχω μια σχέση, έχω και τη μητέρα μου, που με βοηθά… Δόξα τω Θεώ, ο κόσμος στη ζωή μου είναι κοντά μου, με αγαπάνε και αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα».

Ματίνα Νικολάου: Η εντυπωσιακή φωτογραφία του συντρόφου της και οι δημόσιες ευχές!

Μια εντυπωσιακή φωτογραφία του συντρόφου της δημοσίευσε η Ματίνα Νικολάου και έστειλε τις δημόσιες ευχές της.

Η ηθοποιός και συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά τόσο στην εκπομπή του στον ΣΚΑΙ, όσο και στην παράσταση «Βερβερίτσα».

Μπορεί να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα ωστόσο, πάντα βρίσκει χρόνο για τον σύντροφο της, Βασίλη Πορφυράκη, ο οποίος είχε λάβει μέρος στο «X-Factor» και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό.

Ο τραγουδιστής, είχε τα γενέθλια του και η Ματίνα Νικολάου, θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια με μια φωτογραφία του στον λογαριασμό της στο Instagram.

Ματίνα Νικολάου σύντροφος