Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αυτή η γυναίκα της μοιάζει σαν δίδυμη! Μέχρι και ο Βασάλος θα τις μπέρδευε!

Πάει κάπου το μυαλό σας;

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αυτή η γυναίκα της μοιάζει σαν δίδυμη! Μέχρι και ο Βασάλος θα τις μπέρδευε!

Κι όμως, αυτή η γυναίκα μοιάζει σαν δίδυμη στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη! Μέχρι και ο Βασάλος θα τις μπέρδευε και δείτε το πρόσωπό της!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει μια μικρότερη αδερφή που λατρεύει και με την οποία μοιάζουν πολύ! Τόσο πολύ, που μέχρι και ο Βασάλος θα τις μπέρδευε άνετα, ειδικά αν τις έβλεπε από μακριά!

Η Ιωάννα Βαλαβάνη έχει μεν ιδιωτικό προφίλ στο Instagram αλλά η διάσημη αδερφή της φροντίζει να μας δείχνει την τρυφερή αδερφική τους σχέση μέσα από stories και posts. Εμείς, ψάξαμε και βρήκαμε το πιο πρόσφατο post της και πραγματικά μείναμε «παγωτό».... Δείτε την αλλά δείτε και μια ακόμα φωτογραφία με την αδερφή της, που δημοσιεύσαμε χτες:

Ευρυδίκη Βαλαβάνη δίδυμη

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Φόρεσε κοντό φλοράλ φόρεμα και «τρέλανε» τον Βασάλο με τα πόδια της!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη φόρεσε κοντό φλοράλ φόρεμα και «τρέλανε» τον Κωνσταντίνο Βασάλο με τα πόδια της!

Η όμορφη δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του Survivor εμφανίζεται πλέον στις οθόνες μας κάθε σαββατοκύριακο στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού και από την συχνότητα του Alpha.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει πολύ προσεγμένο στιλ και ξέρει να συνδυάζει σωστά τα ρούχα της και να το κάνει δικό της κατευθείαν!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Είδε ο Βασάλος τα νέα της μαλλιά και έπαθε «έρωτα» ξανά! Το χρώμα που τα έκανε!

Έτσι κι αυτήν την φορά στην εκπομπή αποφάσισε να βάλει ένα μινι φλοράλ φόρεμα και άφησε τα πόδια της ακάλυπτα! Το αποτέλεσμα ήταν να «τρελάνει» μέχρι και τον Κωνσταντίνο Βασάλο που την βλέπει καθημερινά!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είναι γνωστό πως έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής showbiz άλλωστε την βλέπουμε συχνά να δημοσιεύει βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram από το γυμναστήριο.

Δείτε την σχετική δημοσίευση με το κοντό φόρεμα:

Ευρυσίκη Βαλαβάνη φόρεμα Κωνσταντίνος Βασάλος

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η αλήθεια για την καταγωγή της! Μεγάλωσε στην Αθήνα αλλά είναι από νησί! Καμία σχέση με τον Βασάλο...

Όλη η αλήθεια για την καταγωγή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη! Μεγάλωσε στην Αθήνα αλλά είναι από νησί! Καμία σχέση με τον Βασάλο...

Μια από τις παρουσίες που είχαν ξεχωρίσει στο Survivor με την ομαδα των διάσημων ήταν και η αθλητικογράφος του ΣΚΑΙ. Μια δυναμική γυναίκα που της αρέσουν οι προκλήσεις γι’ αυτό και δείχνει να αντέχει στις αντίξοες συνθήκες του παιχνιδιού.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Αποκάλυψε τι είναι αυτό που τον ενοχλεί στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παρουσιάστρια και αθλητικογράφος. Έκανε πρωταθλητισμό στην κολύμβηση ενώ έχει ασχοληθεί πολύ και με τον στίβο. Της αρέσει το surf και το Pole Dancing. Αγαπάει πολύ την μαγειρική και τα social media.

Σύμφωνα με την στήλη Life Style του LesvosPost.com η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει καταγωγή από την Λέσβο και συγκεκριμένα από το ορεινό χωριό Φιλια….

Όπως αποκλειστικά μάθαμε ο πατέρας της Ευρυδίκης κατάγεται από την Φιλια και δεν είναι λίγες οι φορές που η πανέμορφη παρουσιάστρια έχει επισκεφτεί το νησί μας για διακοπές κυρίως την καλοκαιρινή περίοδο… Αξίζει να σημειώσουμε ότι και ο πατέρας της δουλεύει στον ΣΚΑΙ.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος από την άλλη, ο σύντροφός της κατάγεται από την Καρδίτσα!