Αντελίνα Βαρθακούρη: Έγινε κατακόκκινη στο πρόσωπο! Οι αντίξοες συνθήκες που βίωσε...

Τι έπαθε η Αντελίνα;

Αντελίνα Βαρθακούρη: Έγινε κατακόκκινη στο πρόσωπο! Οι αντίξοες συνθήκες που βίωσε...

Η Αντελίνα Βαρθακούρη έγινε κατακόκκινη στο πρόσωπο! Οι αντίξοες συνθήκες που βίωσε και έχουμε το συγκλονιστικό στιγμιότυπο! Τι συνέβη;

Η Αντελίνα Βαρθακούρη, είναι ξεκάθαρα μια από τις αποκαλύψεις της σεζόν! To reality που συμμετέχει, το Globetrotters, είναι από τα προγράμματα που σαρώνουν στο δυναμικό κοινό και η ίδια, έχει γίνει viral.

Ωστόσο, σε ένα από τα επεισόδια που είδαμε πρόσφατα στις οθόνες μας, το πρόσωπό της φαίνεται να έχει γίνει κατακόκκινο από τις αντίξοες συνθήκες και το κρύο! Η όμορφη παρουσιάστρια ωστόσο, σαν σωστή επαγγελματίας, όχι μόνο δεν παραπονέθηκε, αλλά χαμογελούσε πλατιά σε όλα τα πλάνα! Άλλωστε ο ίδιος ο Χάρης έχει πει ότι η γυναίκα του, δεν σταματά λεπτό να χαμογελά μόλις ανοίγει η κάμερα, γεγονός που τον..... εκνευρίζει! Εμείς πάντως, δηλώνουμε fans! Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Αντελίνα Βαρθακούρη: Βίντεο μέσα από το δωμάτιο του γιατρού! Έκανε θεραπεία στο πρόσωπό!

Η Αντελίνα Βαρθακούρη ακομπλεξάριστη δημοσίευσε βίντεο μέσα από το δωμάτιο του γιατρού της! Έκανε θεραπεία στο πρόσωπό και το μοιράστηκε!

Συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στο οποίο και είναι ένα πολύ ενεργός χρήστης ανέβασε να κάνει καθαρισμό προσώπου! Να σημειωθεί πως πολλές από τις celebrities δεν βγάζουν καν φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ ενώ η Αντελίνα δεν έχει τέτοια προβλήματα όπως έχει αποδείξει πολλές φορές!

Δείτε το βίντεο:

Ωστόσο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Χάρη έχει κάποια πραγματάκια που τον ενοχλούν! Και ειδικά ένα τον ενοχλεί πάρα πολύ.

Αντελίνα Βαρθακούρη: Στην «φόρα» όλη η αλήθεια για την καταγωγή της! Δεν είναι από εκεί που πιστεύετε!

Στην «φόρα» όλη η αλήθεια για την καταγωγή της Αντελίνας Βαρθακούρη! Δεν είναι από εκεί που πιστεύετε!

Η σύζυγος του Χάρη Βαρθακούρη με την συμμετοχή της στο παιχνίδι του Star, Globetrotters έχει έρθει αντιμέτωπη με πολλή αγάπη από το κοινό!

Οι επικοί τσακωμοί με τον σύζυγό της έχουν γίνει viral και έχουν προκαλέσει σάλο στους τηλεθεατές και φυσικά πολύ γέλιο!

Πρόσφατα η Αντελίνα Βαρθακούρη έκανε ένα Q&A στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και απάντησε στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων. Αντελίνα Βαρθακούρη: Έβαλε κόκκινο κραγιόν και τρέλανε τον Χάρη! Το ζευγάρι όπως δεν το ξαναείδατε!

Συγκεκριμένα, μια από το τις ερωτήσεις που δέχτηκε και θέλησε να απαντήσει αφορούσε στην καταγωγή της!

Η καταγωγή της δεν είναι από εκεί που νομίζετε! Η ίδια είπε χαρακτηριστικά:

«Ο μπαμπάς μου γεννημένος στην Αθήνα.Ο παππούς μου Κρητικός, απ΄την Ιεράπετρα με ρίζες απ΄το Αϊβαλί ,η γιαγιά μου καθολική με ρίζες από την Ιταλία (εξού και το όνομα μου) και Μικρά Ασία. Η μαμά και η οικογένεια της από την Πελοπόννησο, Λυγουριό -Επίδαυρος, Αργολίδας».