Έλενα Χριστοπούλου - βόμβα: Από το Star έκλεισε στο ΣΚΑΪ! Που θα την δούμε;

Απίστευτη τηλεοπτική εξέλιξη!

Έλενα Χριστοπούλου - βόμβα: Από το Star έκλεισε στο ΣΚΑΪ! Που θα την δούμε;

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πως η Έλενα Χριστοπούλου έκλεισε από το Star και πάει στο ΣΚΑΪ! Σε ποιο πρόγραμμα θα την δούμε;

Όπως αναφέρει αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» η όμορφη μάνατζερ του GNTM θα αποχωρήσει από το Star και θα την δούμε στο κανάλι του Φαλήρου.

Όπως όλα δείχνουν έκλεισε συμφωνία για να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του My Style Rocks. Είδηση που αν ισχύει αποτελεί «τηλεοπτική βόμβα».

Εντωμεταξύ πριν λίγο καιρό σας αποκαλύψαμε ποια θα είναι η παρουσιάστρια του παιχνιδιού

Έλενα Χριστοπούλου: Η φωτογραφία που δεν περιμέναμε! Μας αποκαλύπτει τον φυσικό της εαυτό!

Μια μεγάλη έκπληξη μας είχε ετοιμάσει η Έλενα Χριστοπούλου, καθώς ανέβασε μια φωτογραφία που δεν περιμέναμε! Γιατί; Γιατί μας αποκαλύπτει τον φυσικό της εαυτό, χωρίς ίχνος μακιγιάζ!

Το απόγεμα της Κυριακής, η ίδια πόζαρε και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια υπέροχη φωτογραφία, στην οποία ήταν άβαφη και χωρίς να έχει φτιάξει τα μαλλιά της.

Αποτέλεσμα ήταν να "ρίξει" τα social media, με τα likes να "πέφτουν φωτιά" και τα σχόλια να μην σταματάνε για την γνωστή μάνατζερ μοντέλων.

Η ίδια μάλιστα έγραψε, «Η Κυριακή αυτή είχε χαμόγελα και ζεστασιά! Είχε #nomakeup. Ειχε #nohairstyling. Είχε #nostyling» και πρόσθεσε «Καλη εβδομαδα να εχετε #ηαγαπηκανειθαυματα».

H ίδια δεν φοβάται τις προκλήσεις, και για αυτό μάλιστα, αποκαλύπτει και μόνη της, τι είναι αυτό που την τρελαίνει στον σύντροφό της.

Έλενα Χριστοπούλου: Η απίστευτη αλλαγή στην εμφάνιση της! Δε φαντάζεστε τι έκανε...

Μια απίστευτη αλλαγή στην εμφάνιση της έκανε η Έλενα Χριστοπούλου. Δεν φαντάζεστε τι έκανε στα μαλλιά της η booker μοντέλων.

Η coach των κοριτσιών στο GNTM είναι λάτρης του Instagram και καθημερινά μοιράζεται διάφορες στιγμές από την ζωή της.

Πριν από λίγες ώρες μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της.

Έλενα Χριστοπούλου: Όλα όσα αποκάλυψε για την Ζενεβιέβ! «Θέλω να την σκοτώσω...»! (Βίντεο)

Συγκεκριμένα, η Έλενα Χριστοπούλου έκοψε ένα μέρος των μαλλιών της στο πίσω μέρος κάνοντας το τελείως αγορέ, ενώ τα ίσιωσε.

Έλενα Χριστοπούλου: Η απίστευτη αλλαγή στην εμφάνιση της! Δε φαντάζεστε τι έκανε...