Βάσω Λασκαράκη: Δεν φαντάζεστε τι της έκανε ο Λευτέρης Σουλτάτος! Μπήκε στην κουζίνα του σπιτιού του και...

Έχει τον καλύτερο άντρα!

Βάσω Λασκαράκη: Δεν φαντάζεστε τι της έκανε ο Λευτέρης Σουλτάτος! Μπήκε στην κουζίνα του σπιτιού του και...

Ο Λευτέρης Σουλτάτος μπήκε στην κουζίνα του σπιτιού του για τα μάτια της Βάσως Λασκαράκης και δεν φαντάζεστε τι της έκανε...

Ο γνωστός σεφ και σύζυγος της γνωστής ηθοποιού είναι πολύ ενεργός στα social media του και συχνά μοιράζεται την καθημερινότητα του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

'Έτσι, πριν λίγο μας αποκάλυψε ότι μπήκε στην κουζίνα του σπιτιού του και για χάρη της Βάσως Λασκαράκη, αλλά και για την συμπρωταγωνίστρια της στην σειρά «Έρωτας Μετά», Έμιλυ Κολιανδρή.

Ο Λευτέρης Σουλτάτος έφτιαξε τα αγαπημένα σε όλους μελομακάρονα λόγω των ημερών και μάλιστα έδωσε και την συνταγή του μέσα από τα Instastories του.

Η Βάσω Λασκαράκη έχει τον καλύτερο άντρα και είναι πολύ ερωτευμένη μαζί του, κάτι που φάνηκε άλλωστε και μέσα από τις φωτογραφίες που είδαμε με τα καυτά τους φιλιά!

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Λευτέρης Σουλτάτος Βάσω Λασκαράκη κουζίνα σπίτι

Βάσω Λασκαράκη: Τα "έσπασε" στον Χρήστο Μάστορα! Ήταν μαζί και ο Λευτέρης Σουλτάτος!

Στο μαγαζί που τραγουδάει ο Χρήστος Μάστορας τα "έσπασε" η Βάσω Λασκαράκη και εννοείται πως ήταν μαζί της ο αγαπημένος της Λευτέρης Σουλτάτος! Έχουμε φωτογραφίες!

Είναι αχώριστοι από τότε που γνωρίστηκαν και πλέον δεν έχουν πρόβλημα να μοιράζονται στιγμές από την καθημερινότητά τους στα social media!

Πριν από λίγες ώρες, λοιπόν, η ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και συγκεκριμένα στα instastories της στιγμιότυπα από την μαγική βραδιά που είχε με τον σύζυγό της και τους φίλους της!

Δείτε τα:

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος

Λασκαράκη Σουλτάτος έξοδος

Χρήστος Μάστορας μαγαζί 2019

Πάντως να πούμε πως οι δυο τους είναι ερωτευμένοι και το δείχνουν! Την προηγούμενη φορά τους είχαν πιάσει οι κάμερες στον δρόμο και η Λασκαράκη δεν άφηνε το χέρι του Σουλτάτου!