Καφέ της Χαράς: Ο Μανωλάκης έφυγε από το σπίτι του Πώποτα! Πού μένει πλέον; Φωτογραφία από μέσα!

Spoiler alert για την σειρά!

Καφέ της Χαράς: Ο Μανωλάκης έφυγε από το σπίτι του Πώποτα! Πού μένει πλέον; Φωτογραφία από μέσα!

Ο Μανωλάκης έφυγε από το σπίτι του Πώποτα στο Καφέ της Χαράς και δείτε πού μένει πλέον! Φωτογραφία από μέσα! Η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, επιστρέφει ξανά και αναμένεται να σαρώσει!

Οι φωτογραφίες από τα γυρίσματα, βγαίνουν στην δημοσιότητα η μία μετά την άλλη και εμείς, έχουμε όλες τις εξελίξεις!

Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη που διέρρευσε, ο Μανωλάκης έφυγε από το σπίτι του Πώποτα και δεν μένει μαζί του πλέον! Ο ίδιος, φαίνεται να έχει πάει στην Αθήνα για να βρει την αγαπημένη του αρραβωνιαστικιά, για την οποία έχουμε μιλήσει πολλές φορές εδώ στο Youweekly.gr!

Το πού είναι η Βάλια αλλά και το γιατί είναι και ο Διονυσάκης μαζί τους... παραμένει άγνωστο! Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Καφέ της Χαράς: Σκάνδαλο με το Μανωλάκη! Άλλαξε το όνομά του σε...

Σκάνδαλο με το Μανωλάκη από το Καφέ της Χαράς και άλλαξε το όνομά του σε Μάνος! Ο πατέρας του, σίγουρα θα έχει γίνει έξαλλος!

Ο Εμμανουήλ, ο γιος του Περίανδρου μεγαλώνοντας αποφάσισε να κάνει αλλαγές και πλέον δεν λέγεται έτσι! Όπως είδαμε στο fan club της σειράς στο Instagram, o ίδιος, άλλαξε σχεδόν τελείως το όνομά του!

Μια φωτογραφία έκανε την αποκάλυψη και λίγο μετά την παρουσίαση για τα νέα «αστέρια» της σειράς, μας «έσκασε» και... αυτή τη νέα αποκάλυψη! Ιδού λοιπόν ο νέος.... Μανωλάκης:

Καφέ της Χαράς: Ποια «Μπουλίτσα»; Αυτή είναι η μελαχρινή που έχει κλέψει την καρδιά του «Μανωλάκη»!

Αυτή είναι η μελαχρινή που θα εισβάλλει στο "Καφέ της Χαράς" και θα κλέψει την καρδιά του "Μανωλάκη"! Ποια "Μπουλίτσα"; Ο νέος του έρωτας!

Ως γνωστόν, ο Μανωλάκης με την κόρη της Χαράς είχε κάποια συμπάθεια παραπάνω και το είχαμε καταλάβει από τον πρώτο κιόλας κύκλο! Όμως, στα νέα επεισόδια θα γίνει η μεγάλη ανατροπή!

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου θα κάνει την πρεμιέρα του και μέσα στους νέους ρόλους θα είναι κι αυτός τις γιατρίνας, την οποία θα υποδυθεί η ηθοποιός Μαριαλένα Ροζάκη!

Η ίδια εκτός από γιατρός του Κολοκοτρωνιτσίου, θα είναι και αρραβωνιαστικιά του Μανωλάκη, τον οποίο υποδύεται ο Πάρης Σκαρτσολιάς.

«Εγώ είμαι η νεαρή γιατρός που άνω το αγροτικό μου στο χωριό και είμαι σχεδόν αρραβωνιασμένη με τον Μάνο» είχε πει πριν από λίγες ημέρες στην κάμερα του Πρωινού η Μαριαλένα Ροζάκη.

Δείτε το πρόσωπό της:

Καφέ της Χαράς νέοι ρόλοι

Και δείτε και πως είναι σήμερα η Μπουλίτσα για να... συγκρίνετε!