Μελίνα Ασλανίδου: Ο γκρι καναπές της, βγήκε από όνειρο! Δες και θα θες να κάτσεις και εσύ!

Μας άνοιξε το καμαρίνι της και πάθαμε πλάκα!

Μελίνα Ασλανίδου: Ο γκρι καναπές της, βγήκε από όνειρο! Δες και θα θες να κάτσεις και εσύ!

Αυτός ο γκρι καναπές της Μελίνας Ασλανίδου βγήκε όνειρο θα θέλετε να κάτσετε και εσείς εκεί.

Η τραγουδίστρια άνοιξε το καμαρίνι της στο Open και είδαμε τον καναπέ που έχει εκεί για να χαλαρώνει και είναι πραγματικά υπέροχος.

Η ίδια εξήγησε σε ένα βίντεο για ποιο λόγο λατρεύει να είναι κριτής στο X Factor.

Εντωμεταξύ δείτε τα ευχάριστα νέα που ανακοίνωσε με ένα βίντεο

Μελίνα Ασλανίδου: Ένας κύκλος κλείνει! Άνοιξε την καρδιά της και τους συγκίνησε όλους!

Ένας κύκλος κλείνει για τη Μελίνα Ασλανίδου και η αγαπημένη τραγουδίστρια θέλησε να το μοιραστεί με όλους τους διαδικτυακούς της φίλους! Άνοιξε την καρδιά της και του συγκίνησε όλους με το μήνυμα που έστειλε!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια δε δίστασε να μιλήσει ανοικτά μέσα από μία δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, αναφερόμενη στο X- Factor και στο γεγονός πως το δημοφιλές show του Open φτάνει στο τέλος του, θέλησε να ευχηθεί σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και ιδιαίτερα στο δικό της διαγωνιζόμενο, Κωνσταντίνο Στίνη.

Θυμίζουμε πως στο προηγούμενο live, η αγαπημένη τραγουδίστρια είχε κλέψει όλες τις εντυπώσεις με την τρομερή της ερμηνεία!

Έτσι έγραψε:

«Στον δρόμο για kappa studio 2.... Ένα μόνο να εύχεσαι να είναι μακρύς ο δρόμος για την Ιθάκη... Τελειώνει το ταξίδι του xfactor! Αυτό που εύχομαι σε όλα τα παιδιά είναι να πήραν κάτι από αυτήν την εμπειρία, θετικο, φωτεινό και αισιόδοξο...Σας ευχαριστω που ακόμα μια φορά ήσασταν και είστε κοντά μου! Πάμε ημιτελικό με @konstantinos_stinis_ - να είσαι ο εαυτός σου. Καλή επιτυχία σε όλους απόψε! Και μην ξεχνιομαστε ε?? Over 25»!

Μελίνα Ασλανίδου: Έσκασαν τα ευχάριστα και τα ανακοίνωσε με βίντεο! Δάκρυα χαράς για την τραγουδίστρια!

Δεν κρατήθηκε λεπτό και το ανακοίνωσε με βίντεο η Μελίνα Ασλανίδου, μιας και ήθελε να μοιραστεί με το κοινό της τα ευχάριστα με το που "έσκασαν"! Η τραγουδίστρια ήταν τόσο ενθουσιασμένη που οριακά έτρεχαν δάκρυα χαράς από τα μάτια της!

Η αγαπημένη coach του δημοφιλούς show τραγουδιού του Open, X-Factor, θέλησε αμέσως μετά το live της Πέμπτης να μοιραστεί με όλους τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram ένα ευχάριστο που την έκανε να λάμπει από χαρά!

Να θυμίσουμε ότι στο τελευταίο live του X-Factor, η αγαπημένη τραγουδίστρια τους συγκίνησε όλους με την ερμηνεία της στο πλευρό της Δέσποινας Βανδή.

Συγκεκριμένα, μέσα από ένα insta story της, η Μελίνα Ασλανίδου πανηγύρισε την πρόκριση του παίκτη της ομάδας της, Κωνσταντίνου Στίνη, στον μεγάλο ημιτελικό του X-Factor.