Έλενα Χριστοπούλου: Έκανε αποκάλυψη για τις πλαστικές! «Με παίρνουν και με ρωτάνε πού έβαλα τη γνάθο μου»!

Έξαλλη η αγαπημένη coach του GNTM!

Έλενα Χριστοπούλου: Έκανε αποκάλυψη για τις πλαστικές! «Με παίρνουν και με ρωτάνε πού έβαλα τη γνάθο μου»!

Η Έλενα Χριστοπούλου παραχώρησε συνέντευξη και έκανε μία ανοικτή αποκάλυψη για τις πλαστικές της! Τα λόγια της σοκάρουν: «Με παίρνουν και με ρωτάνε πού έβαλα τη γνάθο μου»!

Η αγαπημένη coach μίλησε στην εκπομπή Dot και έκανε ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για την ζωή της αλλά και για ένα περιστατικό που της συμβαίνει αρκετά συχνά και την ενοχλεί πολύ.

Συγκεκριμένα, η Έλενα Χριστοπούλου είπε:

«Είμαι πολύ ψυχρή. Στο τηλέφωνο είμαι ψυχρή, με τους πελάτες είμαι ψυχρή. Έξω από το σπίτι μου είμαι πολύ ψυχρή, μέσα είμαι άλλη».

Ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στα τηλεφωνήματα που δέχεται από τις μαμάδες που της ζητάνε συμβουλές για το πού να κάνουν πλαστικές οι κόρες τους: «Μου στέλνουνε πολλές μαμάδες εκατομμύρια μηνύματα και με ρωτάνε: οι κόρες μου θέλουν να κάνουνε χείλη, η κόρη μου θέλει να κάνει στήθος, που να πάνε; Με ρωτάνε που έχω βάλει τη γνάθο μου. Δεν έχω βάλει γνάθο. Είναι μήνυμα μητέρας αυτό»;

Θυμίζουμε πως η Έλενα Χριστοπούλου είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη με τη σχέση μάνας - κόρης, κάτι που έδειξε και σε ένα από τα επεισόδια του GNTM.

Η Έλενα Χριστοπούλου αποκαλύπτει: «Ο σύντροφός μου είναι το απόλυτο αρσενικό»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Έλενα Χριστοπούλου μας αποκαλύπτει... πιπεράτες πληροφορίες! «Ο σύντροφός μου είναι το απόλυτο αρσενικό»! Δείτε το σχετικό βίντεο...

Η αγαπημένη coach του GNTM εμφανίστηκε στην εκπομπή "Stars System" και μίλησε για όλους και για όλα στην Άση Μπήλιου.

Έλενα Χριστοπούλου: Ο αριθμός της ηλικίας της θα σας κάνει να... χάσετε τις τρίχες από τα μαλλιά σας!

Φυσικά, δεν παρέλειψε να κάνει και μία αναφορά στον αγαπημένο της σύντροφο!

«Δεν έχω καμία σχέση με το παρελθόν. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να φέρνω το παρελθόν στον ενεστώτα. Αν έχεις έναν καλό ενεστώτα γιατί φέρνεις το παρελθόν σου; Δεν το καταλαβαίνω. Το ξέρω ότι δεν το βλέπουν όλοι έτσι. Από αυτούς που το έβλεπαν έτσι, έφυγα εγώ. Και από φίλους μου που φέρνανε συνέχεια στο τραπέζι και μιλούσαν για το παρελθόν. Δεν θέλω», είπε αρχικά η Έλενα Χριστοπούλου.

«Είμαι καλά στα προσωπικά μου αυτή την περίοδο. Σκορπιός με ωροσκόπο Τοξότη, όπως κι εγώ, είναι και ο σύντροφός του, Αποστόλης Κώτσης. Σε μια τέτοια στιγμή δύσκολη ερωτεύτηκα και αγαπώ ατόφια στοιχεία του απέναντί μου. Αυτό μόνο κράτα σαν απάντηση.

Έχω κάτι ατόφιο απέναντί μου. Πρώτον, είναι αρσενικό, δεν τίθεται θέμα. Τον βλέπεις από χιλιόμετρα και λες… Παναγία μου! Το οποίο μ’ αρέσει αυτό στον άντρα πολύ. Και δεύτερον ότι λέει αλήθεια. Αυτά τα δύο είναι πολύ σημαντικά», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.