Μύρωνας Στρατής: Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας; Η αποκάλυψη «βόμβα» για την σχέση του με την Μαίρη Συντατσάκη! (Βίντεο)

Πρώτη φορά στη δημοσιότητα!

Μύρωνας Στρατής: Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας; Η αποκάλυψη «βόμβα» για την σχέση του με την Μαίρη Συντατσάκη! (Βίντεο)

Αποκάλυψη «βόμβα» για την σχέση του Μύρωνα Στρατή με την Μαίρη Συνατσάκη! Ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας ο τραγουδιστής;

Στην σημερινή εκπομπή του AlphaTV, «Καλύτερα δε γίνεται» προβλήθηκε ένα βίντεο με ζευγάρια ελληνικής και διεθνής showbiz που πιστεύαμε ότι θα τα βλέπαμε να παντρεύονται, αλλά τελικά δεν συνέβη αυτό!

Ανάμεσα σε αυτά ήταν και ο Μύρωνας Στρατής με την Μαίρη Συνατσάκη που διατηρούσαν σχέση για 4 χρόνια! Η Ναταλία Γερμανού μάλιστα έκανε μια αποκάλυψη που κανείς δεν γνώριζε μέχρι σήμερα! Είπε συγκεκριμένα πως είχε γράψει στίχους για το ζευγάρι και ο Μύρωνας είχε γράψει την μουσική, όμως τελικά δεν το είπε ποτέ γιατί τους πρόλαβε ο χωρισμός!

Μάλιστα, πριν λίγο καιρό είδαμε τους δυο τους να κάνουν μια δημόσια εμφάνιση μαζί!

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, που είναι φίλος με τον Μύρωνα Στρατή αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής με τη νέα του σύντροφο σκέφτονται να παντρευτούν! Τώρα το μόνο που περιμένουμε είναι να το ανακοινώσει και ο ίδιος!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Μαίρη Συνατσάκη: Τι είπε μόλις είδε μπροστά της τον Μύρωνα Στρατή; (Βίντεο)

Η Μαίρη Συναντσάκη συναντήθηκε με τον πρώην της Μύρωνα Στρατή και η στιγμή ήταν... αμήχανη! Τι είπε όμως η παρουσιάστρια μόλις τον αντίκρισε;

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους!

Την ώρα που ο Μύρωνας Στρατής έκανε δηλώσεις στις κάμερες και ρωτήθηκε για την Μαίρη Συνατσάκη, τότε εμφανίστηκε η παρουσιάστρια!

«Τι λέτε εκεί;», ρώτησε η πρώην σύντροφό του με τον Μύρωνα να απαντάει: «απλά σε είδαν εδώ πέρα τώρα…».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή «Ευτυχείτε» του OpenTV!

Μύρωνας Στρατής: Οι σχέσεις του με την Μαίρη Συνατσάκη! «Δεν κάνω πισωγυρίσματα»

Ο Μύρωνας Στρατής μίλησε για τις σχέσεις του με τη Μαίρη Συνατσάκη, ενώ ανέφερε πως δεν κάνει πισωγυρίσματα στα ερωτικά του!

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον έρωτα και πώς τον αντιλαμβάνεται ο ίδιος!

Συνέντευξη στο περιοδικό People έδωσε ο Μύρωνας Στρατής, ο οποίος αναφέρθηκε στη Μαίρη Συνατσάκη, λέγοντας: «Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις με τη Μαίρη. Είμαστε Σουηδία. Είναι και στον άνθρωπο αυτό. Προσωπικά, όταν έχω ζήσει με κάποιους ανθρώπους, ακόμα κι αν φύγουν από τη ζωή μου, δεν παύω να τους αγαπώ και να τους εκτιμώ. Επίσης με τη Μαίρη και τον Παναγιώτη Χατζηδάκη έχουμε βαφτίσει τον γιο της Ράνιας Θρασκιά, οπότε βρισκόμαστε συχνά και είμαστε κατά κάποιον τρόπο σαν συγγενείς».

Ο Μύρωνας Στρατής αποκαλύπτει για πρώτη φορά όλη την αλήθεια για τον χωρισμό του με τη Μαίρη Συνατσάκη!

Για τους χωρισμούς του: «Εγώ δεν είμαι πολύ αποφασιστικός. Μπορεί να πιέσω πολύ τη σύντροφό μου, προκειμένου να με χωρίσει, γιατί δεν θέλω να είμαι ο “κακός”. Μου είναι δύσκολο να πληγώσω κάποιον που αγαπώ, οπότε προτιμώ να ταλαιπωρούμαι. Όταν τελειώνει κάτι όμως, τελειώνει. Δεν έχω κάνει ποτέ πισωγυρίσματα. Δεν έχει τύχει καν να φιλήσω πρώην σύντροφό μου».

Για τον έρωτα: «Με τρομάζει πολύ αυτό που ο Έλληνας χαρακτηρίζει καψούρα. Αυτό που σχετίζεται με τα ουίσκι, τα μπουζούκια, τις στροφές και τα πολλά χιλιόμετρα. Εγώ πιστεύω στην αγάπη και στον έρωτα σαν ένα αγνό συναίσθημα που σε εξελίσσει. Αυτό που ψοφάς και πεθαίνεις δεν μου αρέσει. Ο έρωτας είναι σίγουρα παροδικός, περνάει, και μετά μπορεί να μείνει κάτι που δεν θα σου αρέσει καθόλου αν δεν στηρίζεται σε ισχυρά θεμέλια».