Καφέ της Χαράς: Είδαμε ξανά τον «Λευτέρη» και πάθαμε αμόκ! Είναι...

Αδιανόητο!

Καφέ της Χαράς: Είδαμε ξανά τον «Λευτέρη» και πάθαμε αμόκ! Είναι...

Είδαμε ξανά τον «Λευτέρη» από το Καφέ της Χαράς και πάθαμε αμόκ αφού είναι... ολόιδιος! Η εικόνα του πραγματικά θα σας προκαλέσει εντύπωση!

Η αγαπημένη σειρά επιστρέφει ξανά και στα social media έχουν εμφανιστεί ξανά όλοι οι ηθοποιοί! Πρόσφατα, σε φωτογραφία από τα γυρίσματα είδαμε τον «Λευτέρη» και πραγματικά η εικόνα του προκαλεί αμόκ.

Όπως θα δείτε και εσείς ο ίδιος, παραμένει ακόμα όπως ήταν σχεδόν 10 χρόνια πριν! Η αγαπημένη του φουρνάρισσα είναι πάντα στο πλευρό του και σίγουρα ανυπομονούμε για το τι θα δούμε στην πρεμιέρα που όπως έχουμε αναφέρει, θα γίνει παραμονή πρωτοχρονιάς! Αλήθεια, έχετε δει και πώς είναι η νέα παπαδιά;

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Καφέ της Χαράς: Ο Λευτέρης "πρόδωσε" το μεγάλο μυστικό! Ποια θα φορέσει νυφικό;

Ο Λευτέρης από το Καφέ της Χαράς "πρόδωσε" το μεγάλο μυστικό της σειράς που κρατούσαν μέχρι να βγει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Ποια θα φορέσει νυφικό;

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για την επιστροφή της επιτυχίας του ΑΝΤ1. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και ήδη έχουμε δει φωτογραφίες των πρωταγωνιστών.

Μάλιστα, πραγματοποιήθηκε και η επίσημη φωτογράφιση της σειράς για τα νέα επεισόδια.

Ο Λευτέρης, ο Φούρναρης του Καφέ της Χαράς η αλλιώς Βασίλης Χαλακατεβάκης όπως είναι το όνομα του, δημοσίευσε μια φωτογραφία με την Χάσκα και την τηλεοπτική του σύζυγο και "πρόδωσε" πως η Πρωτευουσιάνα θα ντυθεί νύφη.

Καφέ της Χαράς: Η Μπουλίτσα άνοιξε «πυρ»! Η «σπόντα» κατά του Χάρη Ρώμα!

Καφέ της Χαράς νέα επεισόδια

Ο «Πουλόπουλος» από το Καφέ της Χαράς σε μάχη με τον καρκίνο! «Έκανε μετάσταση....»

Ο «Πουλόπουλος» από το Καφέ της Χαράς είναι σε μάχη με τον καρκίνο! «Έκανε μετάσταση....» αποκαλύπτει και συγκλονίζει!

Τι έχει συμβεί; Πιο συγκεκριμένα, στην κάμερα του Πρωινού και τη Μαίρη Αρώνη μίλησε ο Βασίλης Χαλακατεβάκης. Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε πως θα επιστρέψει ως Πουλόπουλος στα νέα επεισόδια του Καφέ της Χαράς, ενώ παράλληλα αποκάλυψε μια μάχη με τον καρκίνο την οποία έδωσε και δίνει ακόμα, λόγου του φόβου επιστροφής της ασθένειας....

«Επιστρέφω ως Πουλόπουλος στο Καφέ της Χαράς. Το κάνουμε ξανά με μεγάλη χαρά. Όταν με πήρε ο Χάρης Ρώμας και μου το είπε, νόμιζα πως μου κάνει πλάκα. Είναι σαν να πήγαμε ξανά στα σπίτια μας.

Όλοι οι άνθρωποι έχουν δύσκολα. Τα περάσαμε. Πέρασα δύο καρκίνους. Έναν στο παχύ έντερο και μια μετάσταση στον πνεύμονα. Το 2009-2010 έγινε αυτό. Και έπαιζα με απώλεια μιας αίσθησης λόγω των χημειοθεραπειών. Δεν κρύβονται αυτά. Ο κόσμος πρέπει να είναι δυνατός, να παλεύει και να προχωράει με αγάπη» είπε, μεταξύ άλλων, ο Βασίλης Χαλακατεβάκης. Δείτε το σχετικό βίντεο: