Kate Middleton: Τα παιδιά της είναι κουκλιά! Σε ποιον μοιάζουν;

Διέρρευσαν φωτογραφίες!

Kate Middleton: Τα παιδιά της είναι κουκλιά! Σε ποιον μοιάζουν;

Τα παιδιά της Kate Middleton και του πρίγκιπα William είναι σκέτα κουκλιά! Βγήκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες τους από το σημερινό δείπνο που παρέθεσε η Ελισάβετ και καταλάβαμε επιτέλους σε ποιον μοιάζουν!

Η Δούκισσα και ο Δούκας του Cambridge έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, τον Τζορτζ, την Σάρλοτ και τον Λούις. Η οικογένεια φαίνεται να περνάει πολύ ευτυχισμένες στιγμές μαζί, ενώ ο φωτογραφικός φακός τους "συνέλαβε" μαζί.

Μάλιστα πολύ πρόσφατα η Kate Middleton αποκάλυψε ποιες είναι οι πρώτες λέξεις που είπε ο μικρότερος γιος της!

Συγκεκριμένα, η βασίλισσα Ελισάβετ, παρέθεσε γεύμα στην βασιλική οικογένεια και ο William με την Kate έφτασαν στο Buckingham μαζί με τα παιδιά τους.

Σχεδόν όλα τα παιδιά είναι ίδια με τον μπαμπά τους, εκτός από την Σάρλοτ που έχει τα χρώματα της μητέρας της αλλά είναι ίδια με την Ελισάβετ.

kate middleton

kate middleton γιος

παιδιά Kate Middleton

Kate Middleton: Ο William είχε τον τρόπο του και τη "μάγεψε"! Αυτό ήταν το μυστικό του!

Η Kate Middleton έκανε μία τρομερή αποκάλυψη και μίλησε ανοικτά για τον τρόπο που είχε ο William και τη "μάγεψε" τον καιρό που ήταν μαζί στο κολέγιο. Το μυστικό του ήταν αυτό και δεν το περίμενε κανείς!

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και καιρό, συγκεκριμένα γνωρίστηκαν στο κολέγιο και από τότε είναι αχώριστοι!

Μάλιστα περνούν μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους, μιας και ο νεότερος γιος τους ξεκίνησε να μιλάει.

Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η Δούκισσα του Cambridge, αποκάλυψε πώς την "έριξε" ο Πρίγκιπας! Όπως σχολίασε λοιπόν η ίδια, ο William συνήθιζε να της μαγειρεύει, ενώ η σπεσιαλιτέ του ήταν η μαρακονάδα μπολονέζ!

Ίσως έπαιξε και λίγο ρόλο ωστόσο το γεγονός πως ήταν γαλαζοαίματος!