Νίκος Μουτσινάς: Στη "φόρα" εικόνες μέσα από το νέο του "καταφύγιο"! Ο κήπος θα σας "τρελάνει"!

Είναι υπερπολυτελές!

Νίκος Μουτσινάς: Στη

Ο Νίκος Μουτσινάς με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, έβγαλε στη "φόρα" εικόνες μέσα από το νέο του "καταφύγιο"! Ο κήπος που έχει μέσα θα σας "τρελάνει" μόλις τον δείτε!

Ο αγαπημένος παρουσιαστής μετακόμισε πρόσφατα, ωστόσο σήμερα κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά φωτογραφίες μέσα από το νέο του σπίτι!

Έτσι, θέλοντας να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από το νέο του σπίτι, ο Νίκος Μουτσινάς ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία κάθεται στη βεράντα.

Μάλιστα, από το νέο του σπίτι παρακολούθησε και την εκπληκτική συνέντευξη της «Βάνιας» η οποία τον εκθείασε!

«Πρώτη φωτογραφία στο καινούργιο μου σπίτι. το λατρεύω το μπαλκόνι του και δεν μπόρεσα να αντισταθώ.. Μιλιτερ,χακί,και πορτοκαλί καρέκλα. Πως να πω οχι???» έγραψε ο παρουσιαστής.

Νίκος Μουτσινάς: Τα μάζεψε κι έφυγε από το σπίτι του και άφησε αυτή την σαλονάρα! Δείτε φωτογραφία από μέσα...

Ο Νίκος Μουτσινάς τα μάζεψε κι έφυγε από το σπίτι του στο Λυκαβηττό κι αν δείτε φωτογραφία από μέσα με την σαλονάρα του δεν θα πιστεύετε ότι την άφησε!

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά του στο Instagram! Κάποιες από αυτές ήταν και μέσα από το σπίτι όπου έμενε μαζί με τα δυο αγαπημένα του σκυλιά.

Πριν από λίγες ημέρες βέβαια μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά έγινε γνωστό πως ο παρουσιαστής θέλησε να μετακομίσει στο Χαλάνδρι! Και κάπως έτσι πήρε όλα του τα πράγματα και τα μετέφερε εκεί!

Ένα από αυτά είναι σίγουρα και ο καναπές που ήταν... τεραστίων διαστάσεων:

Νίκος Μουτσινάς ΣΚΑΙ

Μετά, μάλιστα, από την αποκάλυψη της μετακόμισης ήρθε και η αποκάλυψη για το παιδί που θα υιοθετήσει!