Παντελής Παντελίδης: Ρίγη συγκίνησης με τις νέες φωτογραφίες μέσα από το μαγαζί του! Οι λεπτομέρειες με το πρόσωπό του επάνω...

Ανατριχιαστικό απλά!

Παντελής Παντελίδης: Ρίγη συγκίνησης με τις νέες φωτογραφίες μέσα από το μαγαζί του! Οι λεπτομέρειες με το πρόσωπό του επάνω...

Νέες φωτογραφίες ήρθαν στο φως μέσα από το μαγαζί του Παντελή Παντελίδη που προκαλούν ρίγη συγκίνησης!Οι λεπτομέρειες με το πρόσωπό του επάνω πραγματικά αφήνουν τον κόσμο με το στόμα ανοιχτό!

Η επιθυμία της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη έγινε πραγματικότητα. Η καφετέρια που διατηρεί ο αδελφός του αείμνηστου τραγουδιστή στη Νέα Ιωνία, το “Άρωμα πλατείας”, πλέον ονομάζεται “Άρωμα πλατείας Παντελή Παντελίδη” με φόντο την εικόνα του Παντελίδη, ενώ στο εσωτερικό ο χώρος είναι «γεμάτος» από φωτογραφίες, δίσκους και πράγματα που τον θυμίζουν.

Για όσους θέλουν να επισκεφθούν την καφετέρια, βρίσκεται στη Νέα Ιωνία, 28ης Οκτωβρίου 50.

Μέσα από το instagram βρήκαμε κάποιες νέες φωτογραφίες που αναρτήθηκαν πριν από περίπου 20 ώρες και προσέξαμε πράγματα και λεπτομέρειες στον χώρο που δεν είχαμε δει ποτέ!

Πραγματικά αξίζει να τις δείτε:

Παντελής Παντελίδης

Παντελής Παντελίδης τροχαίο

θάνατος Παντελή Παντελίδη

Παντελίδης μαγαζί

φωτογραφίες τροχαίο παντελή παντελίδη

παντελής παντελίδης οικογένεια

παντελής παντελίδης Νέα Ιωνία

παντελίδης ανατριχιαστικές φωτογραφίες

παντελίδης ανατριχιαστικό

Πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, είχαμε δει ακόμα περισσότερο υλικό από μέσα αφού το μαγαζί ήταν πνιγμένο στον κόσμο!

Παντελής Παντελίδης: Έδωσαν χρώμα στο μαγαζί του τραγουδιστή 3 χρόνια μετά το τροχαίο! Ρίγη συγκίνησης με την φωτογραφία από μέσα!

Έδωσαν χρώμα στο μαγαζί του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη 3 χρόνια μετά το τροχαίο! Ρίγη συγκίνησης με την φωτογραφία από μέσα!

Η γυναίκα του αδερφού του, Τριαντάφυλλου, δημοσίευσε μια πολύ ανατριχιαστική και συνάμα υπέροχη φωτογραφία!

Στο οικογενειακό κατάστημα που έχει πάρει το όνομα του τραγουδιστή μετά την τραγωδία, αποφάσισαν φέτος να στολίσουν για τα Χριστούγεννα! Λόγω πένθους δεν ξέρουμε αν το έκαναν τις προηγούμενες χρονιές, πάντως δεν είχε δημοσιοποιηθεί κάποια φωτογραφία!

Παντελής Παντελίδης: Συγκλονίζει η εικόνα του πριν το τροχαίο! Το ποτήρι με το ποτό και τα μαύρα ρούχα!

Αυτή τη χρονιά, όμως, η Πωλίνα Φιλίππου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράστηκε αυτό το στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους!

undefined

Και του χρόνου!