Κόνι Μεταξά: Τι απαντά στο ενδεχόμενο συμμετοχής της στο GNTM;

Επική απάντηση!

Κόνι Μεταξά: Τι απαντά στο ενδεχόμενο συμμετοχής της στο GNTM;

Δεν φαντάζεστε ποια η επική απάντηση της Κόνι Μεταξά στο ενδεχόμενο συμμετοχή της στο επόμενο GNTM.

Η Κόνι Μεταξά μετράει πάνω από 230 χιλιάδες followers στο Instagram και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται μαζί τους στιγμιότυπα από τη δουλειά, αλλά και την προσωπική της ζωή.

Πρόσφατα η ηθοποιός και τραγουδίστρια έκανε ένα Q&A και απάντησε στις ερωτήσεις που δέχτηκε από τους διαδικτυακούς της φίλους. Μεταξύ άλλων, follower της έσπευσε να τη ρωτήσει εάν θα πήγαινε ως διαγωνιζόμενη στον τρίτο κύκλο του Greece’s Next Top Model 3.

Η Κόνι Μεταξά ακομπλεξάριστη απάντησε πως δεν θα μπορούσε να λάβει μέρος λόγω ύψους! «Τι να πάω να κάνω 1.50 άνθρωπος!», έγραψε με χιούμορ η τραγουδίστρια και ηθοποιός.

protothema.gr

Κόνι Μεταξά σχέση

Εντωμεταξύ δείτε φωτογραφίες της τραγουδίστριας από την εφηβεία της

Κόνι Μεταξά: Η εξομολόγηση για το μεγαλύτερο της φόβο- Δε θα πιστέψετε ποιος είναι!

Η Κόνι Μεταξά έκανε μία τρομερή εξομολόγηση για τον μεγαλύτερο της φόβο! Δεν υπάρχει περίπτωση να πιστέψετε ποιος είναι!

Ο λογαριασμός της Κόνι Μεταξά είναι ένας από τους πιο δημοφιλής στη χώρα, με την κόρη του Λευτέρη Πανταζή και της Ζώζας Μεταξά να είναι μία από τις αγαπημένες του κόσμου.

Η διάσημη performer απάντησε στις ερωτήσεις των θαυμαστών της μέσω Instagram και δε δίστασε να αποκαλύψει τι είναι αυτό που την τρομάζει περισσότερο.

Έτσι δε δυσκολεύτηκε να πει ότι η μεγαλύτερή της φοβία είναι να είναι μέτρια.

Κόνι Μεταξά: Η εξομολόγηση για το μεγαλύτερο της φόβο- Δε θα πιστέψετε ποιος είναι!