Φαίη Σκορδά: Με το υπνοδωμάτιο των παιδιών της θα πάθετε πλάκα! Είναι γεμάτο με...

Φωτογραφία από το εσωτερικό!

Φαίη Σκορδά: Με το υπνοδωμάτιο των παιδιών της θα πάθετε πλάκα! Είναι γεμάτο με...

Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε το υπνοδωμάτιο των παιδιών της Φαίης Σκορδά. Είναι γεμάτο με παιχνίδια του τα οποία έχει βάλει σε κουτιά.

Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 λατρεύει να περνάει χρόνο με τα παιδιά της στο σπίτι και να παίζουν με τις ώρες στο δωμάτιο τους.

Πριν λίγες ημέρες η Φαίη Σκορδά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία μέσα από το υπνοδωμάτιο των γιων της.

Όπως είδαμε τα παιχνίδια τους είναι τόσα πολλά που χρειάστηκε να τα βάλεις μέσα σε κουτιά.

Έχετε δει το σπίτι που μεγάλωσε;

Φαίη Σκορδά παιδιά υπνοδωμάτιο

Φαίη Σκορδά: Έκατσε στο πάτωμα με τα παιδιά της και άναψε φωτιά! Εικόνα από το σαλόνι της!

Η Φαίη Σκορδά περνάει τις διακοπές των Χριστουγέννων στο πατρικό της! Σήμερα σε μία μέρα χαλάρωσης έκατσε μαζί με τα δύο παιδιά της στο πάτωμα και άναψε φωτιά στο τζάκι! Σας έχουμε μία εικόνα μέσα από το σαλόνι της στο Κιλκίς!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια δε χάνει λεπτό από το χρόνο που έχει για να αφιερώσει στους δύο γιους της, και έτσι σήμερα πέρασε το πρωινό της μαζί τους στο σαλόνι του πατρικού της σπιτιού.

Βέβαια και πέρα από τις μέρες των γιορτών, η Φαίη Σκορδά είναι μία επιμελής μανούλα και προσπαθεί να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τα παιδιά της.

Άναψε λοιπόν το τζάκι και απόλαυσε τη ζέστη της φωτιάς μαζί με τα δύο παιδάκια της, ενώ ευχήθηκε σε όλους της του διαδικτυακούς φίλους για τα Χριστούγεννα!

Φαίη Σκορδά: Σε αυτό το σπίτι μεγάλωσε! Ο μπεζ καναπές και η φωτογραφία από μέσα!

Σε αυτό το σπίτι, η Φαίη Σκορδά μεγάλωσε και δεν το έχει ξαναδείξε ποτέ! Ο καναπές στο σαλόνι της είναι μπεζ και για πρώτη φορά μας δείχνει φωτογραφίες από μέσα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στο Κιλκίς απ' όπου κατάγεται και μας έδειξε το εσωτερικού του πατρικού της!

Η Φαίη Σκορδά εκμεταλλεύεται τις διακοπές των Χριστουγέννων για να περάσει χρόνο με την οικογένεια της και τ παιδιά της!

Το σπίτι, όπως φαίνεται και μέσα από το βίντεο, είναι στολισμένο στα γιορτινά και φαίνεται υπερπολυτελές!

Δείτε το βίντεο που ανέβασε και θα καταλάβετε!