Τάμτα: Συγκινημένη αποκαλύπτει τα σκληρά και δύσκολα χρόνια που πέρασε σαν παιδί! (Βίντεο)

«Δεν είχαμε ούτε...»!

Τάμτα: Συγκινημένη αποκαλύπτει τα σκληρά και δύσκολα χρόνια που πέρασε σαν παιδί! (Βίντεο)

Η Τάματα αποκαλύπτει για πρώτη φορά σε συνέντευξη της τα δύσκολα και σκληρά χρόνια που πέρασε η ίδια σαν παιδί στην χώρα καταγωγής της, στην Γεωργία και ήταν εμφανώς συγκινημένη!

Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά, «After Dark», στον ΣΚΑΪ κι εκεί μίλησε για όλα!

Αναφέρθηκε σε πολλές άγνωστες πτυχές της ζωής της, γυρνώντας τον χρόνο πίσω και για τα πρώτα χρόνια της ζωής της που ομολογουμένως ήταν ιδιαίτερα δύσκολα για την ίδια και την οικογένειά της.

Μάλιστα, η Τάμτα αποκάλυψε ότι στα παιδικά της χρόνια ζούσε σε ένα σπίτι που δεν είχε ούτε τα στοιχειώδη όπως, είναι το ρεύμα και αργότερα η τηλεόραση. Η εξομολόγηση αυτήν την συγκίνησε και η θύμηση αυτών των χρόνο ήταν αρκετή για να την δούμε βουρκωμένη!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης την συνέντευξη που παραχώρησε και μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας και τις δύσκολες ώρες!

Τάμτα: Ράγισε καρδιές! Η μάχη με τον καρκίνο και η συγκλονιστική κίνησή της!

Η Τάμτα βρίσκεται στο Τελ Αβίβ για τη συμμετοχή της στη Eurovision, όμως έδειξε την ανθρώπινη πλευρά της βάζοντας και εκείνη τη βοήθειά της στη μάχη κατά του καρκίνου.

Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο πλευρό ενός φανατικού 8χρονου θαυμαστή της, ο οποίος δίνει τη δική του μάχη.

Πρόκειται για τον 8χρονο Λάμπρο, ο οποίος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Ισραήλ δίνοντας μάχη με τον καρκίνο!

Η τραγουδίστρια επισκέφτηκε τον μικρό θαυμαστή της στο δωμάτιό του, έπαιξαν μαζί μουσική, ζωγράφισαν και φυσικά έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες με την κυπριακή σημαία.

Πολλά μπράβο!

Τάμτα: Ράγισε καρδιές! Η μάχη με τον καρκίνο και η συγκλονιστική κίνησή της!Τάμτα: Ράγισε καρδιές! Η μάχη με τον καρκίνο και η συγκλονιστική κίνησή της!Τάμτα: Ράγισε καρδιές! Η μάχη με τον καρκίνο και η συγκλονιστική κίνησή της!Τάμτα: Ράγισε καρδιές! Η μάχη με τον καρκίνο και η συγκλονιστική κίνησή της!

Τάμτα, εσύ; Η αλλαγή που την έκανε πραγματικά αγνώριστη!

Η αλλαγή που την έκανε πραγματικά αγνώριστη! Τάμτα, εσύ;

Ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που βαριούνται πολύ εύκολα την εμφάνισή τους και γι’ αυτό αλλάζουν με κάθε ευκαιριά το look τους. Τη γνωρίσαμε με σγουρά μαλλία τύπου άφρο, στη συνέχεια είχε ίσια μαλλιά μεσαίου μήκους, μετά τα μάκρυνε και τα έβαψε διάφορα χρώματα, ενώ πρόσφατα τα είχε κοτσιδάκια ράστα. Όχι πια! Η Τάμτα όχι μόνο έβαψε τα μαλλιά της ξανθά, αλλά έκοψε και αφέλειες!

Eurovision: Λάθος τα αποτελέσματα του τελικού! Άλλαξαν τις βαθμολογίες! Που τερμάτισαν Ελλάδα και Κύπρος;

Τάμτα, εσύ; Η αλλαγή που την έκανε πραγματικά αγνώριστη!

Με τις τόσες αλλαγές που κάνει στα μαλλιά της συχνά δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε τι είναι πια περούκα και τι όχι. Πρόσφατα πάντως είδαμε την Τάμτα στη συναυλία του συγκροτήματος Florence and the Machine στο Ηρώδειο και ειλικρινά δυσκολευτήκαμε να την αναγνωρίσουμε. Τα μαλλιά της ήταν πλατινέ, ενώ είχε κόψει και αφέλειες, που της προσέδιδαν μια ανεπιτήδευτη αθωότητα.

Τάμτα, εσύ; Η αλλαγή που την έκανε πραγματικά αγνώριστη!

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε πλάι στον Κωνσταντίνο Ρήγο να φορά ένα φαρδύ μαύρο τζιν παντελόνι, μαύρα μποτάκια και ένα μπλε εμπριμέ πουκάμισο. Η Τάμτα είχε φορέσει στρατηγικά μία μακριά trendy ζώνη που τόνιζε υπέροχα τη μέση της, ενώ είχε ολοκληρώσει το σύνολό της με ένα απλό μακιγιάζ. Πιο συγκεκριμένα, τα μάτια της ήταν σχεδόν άβαφα, ενώ είχε τονίσει τα χείλη της με ένα λαμπερό κόκκινο κραγιόν.