YFSF: Ποιο είναι το πρώτο άτομο που θα συμμετέχει στο σόου; Αυτό είναι το πρόσωπό του!

Ο λόγος για τον...

YFSF: Ποιο είναι το πρώτο άτομο που θα συμμετέχει στο σόου; Αυτό είναι το πρόσωπό του!

Και όμως, από ότι φαίνεται βγήκε το πρώτο άτομο που θα συμμετέχει στο φετινό YFSF! Αυτό είναι το πρόσωπο που θα δούμε στο σόου, αν όντως δεν αλλάξει κάτι στο πρόγραμμά του.

Το κανάλι ετοιμάζεται "πυρετωδώς" για τον νέο κύκλο του σόου μεταμφιέσεων, με τους πάντες να είναι πιο έτοιμοι από ποτέ!

Ένα από τα πρόσωπα που έχει κάνει θερμές συζητήσεις, χωρίς ωστόσο να έχει οριστικοποιηθεί κάτι, είναι ο ηθοποιός Γιώργος Χρανιώτης.

YFSF παίκτης

Όπως ακούγεται, δεν έχει οριστικοποιηθεί η ημέρα των γυρισμάτων, ενώ ο σταθμός θέλει το σόου να κάνει πρεμιέρα στις 26 Ιανουαρίου.

Εσείς ωστόσο, θυμάστε ποιος ήταν ο περσινός νικητής; Aν όχι σας τον έχουμε εδώ αναλυτικά!

"Βόμβα" στον Ant1: Αυτό το πρόσωπο μένει οριστικά εκτός YFSF!

"Βόμβα" μεγατόνων έσκασε με την είδηση που κυκλοφόρησε στον Ant1! Το αγαπημένο show, Your Face Sounds Familiar, δεν θα είναι ίδιο καθώς αυτό είναι το πρόσωπο που μένει οριστικά εκτός

Είναι μία από τις εκπομπές που έχουν κατακτήσει το κοινό και όχι άδικα αφού σε κάθε show φροντίζει να προσφέρει άφθονο θέαμα τόσο με τους διαγωνιζόμενους του όσο και με την κριτική επιτροπή.

Μία αποκάλυψη έγινε ωστόσο μέσα από την εκπομπή «Μεσημέρι yes», για ένα πρόσωπο που δε θα δούμε φέτος.

Θυμηθείτε επίσης την αγαπημένη παίκτρια από το YFSF που μίλησε ανοικτά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της.

Ο λόγος για τον Αλέξη Γεωργούλη ο οποίος λόγω των υποχρεώσεών του στην Ευρωβουλή δεν μπορεί να συμμετέχει και στο show του Ant1.

Μεγάλη έκπληξη! Παίκτης από το Your Face Sounds Familiar "εισβάλλει" στις Άγριες Μέλισσες! Αυτό είναι το πρόσωπό του!

Το πρόσωπό του μας άφησε άφωνους! Μεγάλη έκπληξη έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες, με την είδηση πως πρώην παίκτης από το Your Face Sounds Familiar "εισβάλλει" στις Άγριες Μέλισσες! Ποιος είναι ο αγαπημένος σταρ που θα κάνει guest εμφάνιση στην αγαπημένη σειρά;

Την αποκάλυψη έδωσε στο φως της δημοσιότητας η Φαίη Σκορδά στο "Πρωινό", όπου και ανακοίνωσε τον γνωστό τραγουδιστή, με τον ίδιο να δίνει μια μίνι συνέντευξη σχετικά με την εμφάνισή του στην σειρά!

Ο λόγος για τον νεαρό τραγουδιστή Ίαν Στρατή. Ο ίδιος πιο χαρούμενος από ποτέ, μιλάει αναλυτικά για την νέα του επαγγελματική επιλογή, «Θα παίξω στις Άγριες Μέλισσες. Θα κάνω ένα guest για δύο επεισόδια και είμαι πολύ ενθουσιασμένος γιατί είναι η πρώτη φορά που παίζω σε σειρά. Γενικά είμαι πολύ αγχωμένος».

Να θυμίσουμε και την ανακοίνωση - βόμβα, που ανακοινώθηκε πρόσφατα, για το εάν θα συνεχιστεί η αγαπημένη σειρά ή αν θα κοπεί από την τηλεόραση.