Βίκυ Καγιά: Το κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο της έχει κατάλευκα σεντόνια! Ξάπλωσε πάνω του και «χάθηκε»!

Φωτογραφία μέσα από το σπίτι!

Βίκυ Καγιά: Το κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο της έχει κατάλευκα σεντόνια! Ξάπλωσε πάνω του και «χάθηκε»!

Η Βίκυ Καγιά στο υπνοδωμάτιο της έχει στο κρεβάτι στρώσει κατάλευκα σεντόνια. Ξάπλωσε πάνω του και «χάθηκε», αφού είναι τεράστιο.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο μετά το τέλος του GNTM απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο της, περνώντας στιγμές με την οικογένεια της.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλοντας να αποχαιρετήσει το 2019, δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενο για τα όσα έζησε και είναι ευγνώμων.

Στην φωτογραφία που το συνόδευσε, πόζαρε στο υπνοδωμάτιο της. Στο κρεβάτι της όπως είδαμε τα σεντόνια είναι κατάλευκα, ενώ έχει και τεράστια μαξιλάρια.

Τι συμβαίνει με τον τελικό του GNTM; Θα διευθετηθεί στα δικαστήρια η υπόθεση;

Βίκυ Καγιά: Στο σαλόνι του σπιτιού της έχει τραπέζι από ξύλο! Οι τζαμαρίες και οι κόκκινες λεπτομέρειες!

Η Βίκυ Καγιά στο σαλόνι του σπιτιού της έχει τραπέζι από ξύλο! Οι τζαμαρίες και οι κόκκινες λεπτομέρειες που θα ενέκριναν όλοι οι κριτές του GNTM!

Χτες σας δείξαμε τον καναπέ της και σήμερα, επιστρέφουμε με νέες λεπτομέρειες για την διακόσμηση! Η σικάτη Βίκυ Καγιά, δεν θα μπορούσε παρά να μένει σε ένα πολύ σικάτο σπίτι!

Στο σαλόνι του δεσπόζει ένα τραπέζι από ξύλο και από πίσω διακρίνουμε τεράστιες τζαμαρίες. Φυσικά, στο πνεύμα των ημερών το έχει διακοσμήσει όλο με κόκκινες λεπτομέρειες! Από εμάς είναι ναι Βίκυ....

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Βίκυ Καγιά σπίτιΒίκυ Καγιά  σαλόνι

Βίκυ Καγιά: Η νέα φωτογραφία μέσα από το σαλόνι της! Το εντυπωσιακό τζάκι μας «πέταξε» τα μάτια έξω...

Το εντυπωσιακό τζάκι στο σαλόνι της Βίκυς Καγιά μας "πέταξε" τα μάτια έξω! Η νέα φωτογραφία από το σπίτι της παρουσιάστριας!

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό μοιράζεται καθημερινά πράγματα από την ζωή της με τους διαδικτυακούς της φίλους και μόλις πριν από λίγες ώρες δημοσίευσε ένα υπέροχο στιγμιότυπο από το εσωτερικό του οίκου της.

Από πίσω να φαίνεται το τζάκι, η τηλεόραση και τα διακοσμητικά ενώ μπροστά δύο κολοκύθες λόγω Χαλοουίν έκλεβαν την παράσταση! Δείτε την:

Βίκυ Καγιά: Η νέα φωτογραφία με το εντυπωσιακό τζάκι μέσα από το σαλόνι της που μας