Αδιανόητο! Αυτό το αγοράκι χωρίς εσώρουχα είναι πρώην παίκτης του Survivor! Η αντίδραση της Κατερίνας Δαλάκα!

Δεν πάει το μυαλό σας! Με το σήμερα καμία σχέση!

Αδιανόητο! Αυτό το αγοράκι χωρίς εσώρουχα είναι πρώην παίκτης του Survivor! Η αντίδραση της Κατερίνας Δαλάκα!

Αυτό το αγοράκι της φωτογραφίας χωρίς εσώρουχα είναι πρώην παίκτης του Survivor. Αδιανόητο. Θα πάθετε πλάκα όταν δείτε το πρόσωπο του. Αντίδραση του έκανε μέχρι και η Κατερίνα Δαλάκα.

Ο συγκεκριμένος παίκτης είναι πολύ αγαπητός στο κοινό. Μπορεί να μην έφτασε στον τελικό, ωστόσο οι τηλεθεατές έδειξαν την συμπάθεια τους προς εκείνον.

Ο ίδιος είναι ιδιαίτερα ενεργός στο Instagram και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται διάφορες στιγμές του. Σε μια από τις αναρτήσεις του μάλιστα τον είδαμε σε μικρή ηλικία.

Ο μικρός τότε Κώστας Αναγνωστόπουλος πόζαρε χωρίς εσώρουχα και ήταν τόσο γλύκας που μέχρι και η Κατερίνα Δαλάκα δεν άντεξε και του έκανε like.

Να πούμε πως ο Κώστας Αναγνωστόπουλος «έσκασε» βόμβα πως μπορεί να είναι στο Survivor all star!

Survivor πρώην παίκτης Κατερίνα Δαλάκα

Survivor: Η Κατερίνα Δαλάκα ήρθε δεύτερη! Αυτή είναι η πρώτη παίκτρια που "επιβίωσε" δύο φορές!

Η Κατερίνα Δαλάκα μπορεί να νίκησε το Survivor, ήρθε όμως δεύτερη σε μία πρωτοτυπία! Συγκεκριμένα, δεν είναι η πρώτη παίκτρια που τόλμησε μπήκε στο παιχνίδι και "επιβίωσε" όχι μία αλλά δύο φορές.

Μία άλλη κατέχει αυτή την πρωτιά και έρχεται από τα παλιά.

Ο λόγος για τη Νάντια Ζαγκλή, την οποία γνωρίσαμε πρώτη φορά, το 2006, στο ελληνοτουρκικό παιχνίδι, το οποίο έγινε στον Παναμά και παρουσίαζε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Εκεί άλλαξε η ζωή της, διότι γνώρισε τον έρωτα στο πρόσωπο του Τούρκου Σελίμ. Έζησε μαζί του για αρκετά χρόνια και, μάλιστα, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο. Τελικά, τα σχέδιά τους για κοινή ζωή ακύρωσαν η απόσταση και ο χρόνος.

Θυμίζουμε πως στο παιχνίδι αυτό νικητής ήταν ο Ντεριά Ντουρμουσλάν ο οποίος λίγα χρόνια αργότερα σκοτώθηκε σε δυστύχημα.

Στο πρώτο Survivor, όμως, την ξεχώρισε και ο Τούρκος παραγωγός του παιχνιδιού και κράτησε την εικόνα και το όνομά της. Έτσι, μετά από 9 ολόκληρα χρόνια, της πρότεινε να λάβει μέρος στο Αll Star τουρκικό παιχνίδι.

Όπως είπε η ίδια, στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη, στον Σκάι, πίστευε ότι θα μείνει μια εβδομάδα το πολύ. Μιας που οι άλλοι παίκτες, άνδρες και γυναίκες, ήταν πολύ γυμνασμένοι και αθλητικοί.

Ήταν η μοναδική Ελληνίδα, οι άλλοι 23 ήταν από την Τουρκία. Μόνο ένας εξ αυτών μιλούσε αγγλικά και μπορούσε να συνεννοηθεί.

Όπως αποκάλυψε, υπήρχαν καθημερινές εντάσεις μεταξύ των ανδρών και αρκετές φορές έπεσε ξύλο. «Εγώ ήμουν πάντα έξω από τους καυγάδες, διότι δεν καταλάβαινα καν τι έλεγαν», ανέφερε.

Νάντια Ζαγκλή