Χάρης Βαρθακούρης: Έκανε την ανακοίνωση για διπλή «χαρά»! Δίπλα του η Αντελίνα!

Κέρδισε και τα 2 φλουριά στην βασιλόπιτα!

Χάρης Βαρθακούρης: Έκανε την ανακοίνωση για διπλή «χαρά»! Δίπλα του η Αντελίνα!

O Χάρης Βαρθακούρης έκανε την ανακοίνωση για διπλή «χαρά»! Δίπλα του η Αντελίνα, η οποία και εννοείται πως τα έμαθε πρώτη!

Το ζευγάρι διανύει την καλύτερή του φάση και σίγουρα το 2019 ήταν η χρονιά τους! Το 2020, που ήρθε, είναι ακόμα πιο τυχερό για εκείνους και ο Χάρης Βαρθακούρης έκανε την ανακοίνωση για το «σημάδι»!

Ο ίδιος, κέρδισε όχι ένα, αλλά 2 φλουριά και κάτι μας λέει ότι και η Αντελίνα έπαιξε τον ρόλο της για αυτό! Άλλωστε εκείνη είναι το μεγαλύτερο «φλουρί» που έχει μιας και μαζί του έχει δημιουργήσει την υπέροχη οικογένειά τους...

Δείτε την φωτογραφία ντοκουμέντο με τα... φλουριά:

Χάρης Βαρθακούρης σε ανακοίνωση για τα φλουριά

Να θυμίσουμε και το ξέσπασμα του.... το χτεσινό που έγινε viral!

Αντελίνα και Χάρης Βαρθακούρης: Μόλις ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα νέα για το ζευγάρι! Το νέο βήμα που έφερε χαμόγελα!

Τα ευχάριστα νέα για την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη μόλις «έσκασαν»! Το νέο βήμα που έφερε χαμόγελα στο αγαπημένο ζευγάρι!

Οι δυο τους έχουν γνωρίσει μεγάλη αγάπη και ανταπόκριση από τον κόσμο που τους παρακολουθεί στενά μέσα από την συμμετοχή τους στο Star και το Globetrotters.

Σήμερα η εκπομπή του Alpha, Happy Day παρουσίασε ένα ρεπορτάζ για την Αντελίνα και τον Χάρη Βαρθακούρη, όπου σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν έχουν κάνει συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ και τους έχουν προτείνει να παρουσιάσουν δική τους εκπομπή!

Ωστόσο, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, το ζευγάρι λόγω ρήτρας τους συμβολαίου που έχουν υπογράψει με τον Star, ίσως τελικά να μην τους δούμε στον ΣΚΑΪ, αλλά στο κανάλι μέσα από τους οποίους έγιναν και αγαπητοί. Το σίγουρο είναι πως το Star θα σκεφτεί καλά πως μπορεί να τους αξιοποιήσει.

Δείτε το σχετικό βίντεο: