Χάρης Ρώμας: Το δέσιμο με την οικογένεια Κυριακού και τον ΑΝΤ1! «Είμαι σε ένα ασφαλές λιμάνι»!

«Μετά την απώλεια του Μίνωα...»

Χάρης Ρώμας: Το δέσιμο με την οικογένεια Κυριακού και τον ΑΝΤ1! «Είμαι σε ένα ασφαλές λιμάνι»!

«Είμαι σε ένα ασφαλές λιμάνι», είπε μεταξύ άλλων ο Χάρης Ρώμας και μίλησε πρώτη φορά για το δέσιμο που έχει με την οικογένεια Κυριακού και τον ΑΝΤ1!

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε μέσα σε όλα και στη γνωριμία και τη φιλική του σχέση με τον Μίνωα Κυριακού.

Διαβάστε απόσπασμα της συνέντευξης:

Είστε ένας δημιουργός που έχει συνδέσει το όνομά του με τον ΑΝΤ1. Τι θυμάστε από αυτά τα 30 χρόνια;

Οι δυσάρεστες στιγμές σε σχέση με τις ευχάριστες είναι συντριπτικά λιγότερες. Είναι σχεδόν ελάχιστες. Ο αείμνηστος Μίνως Κυριακού ήταν ο πρώτος άνθρωπος που με εμπιστεύτηκε, όταν ήμουν 27 χρονών, και μου είπε «θα πας μπροστά κι εγώ θα είμαι δίπλα σου». Τότε έκανα τη σειρά “Μάμα μία” με τη Ρένα Βλαχοπούλου, ενώ στη συνέχεια βρήκα το θάρρος και του πρότεινα μια καινούργια σειρά με πρωταγωνιστές ανθρώπους κάτω των 30.

Κάναμε, λοιπόν, τη σειρά “Οι μεν και οι δεν” μέσω της οποίας ο Στέλιος Μάινας, η Τζόυς Ευείδη, η Άννα Κουρή και εγώ καθιερωθήκαμε ως πρωταγωνιστές. Έκτοτε, δέθηκα πάρα πολύ στενά με τον σταθμό και την οικογένεια Κυριακού. Μετά την απώλεια του Μίνωα, ο οποίος ήταν ένα λαμπρό πνεύμα και είχε ένα, πραγματικά, δαιμόνιο μυαλό, συνδέθηκα με τα παιδιά, κυρίως, με τον Θοδωρή. Υπάρχει ένας αμοιβαίος σεβασμός και μια θερμή, συναισθηματική σχέση. Όταν είμαι στον ΑΝΤ1, αισθάνομαι ότι είμαι στην οικογένειά μου, στο σπίτι μου, σε ένα ασφαλές λιμάνι.

Δείτε επίσης την απίστευτη αποκάλυψη για την ανιψιά του και την συγκίνηση του!

Έβαλε τα κλάματα ο Χάρης Ρώμας! «Είναι το παιδί μου....»

Ο Χάρης Ρώμας έβαλε τα κλάματα στην τρομερή αποκάλυψη τού! «Είναι το παιδί μου...»!

Ο πασίγνωστος ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά και μεταξύ άλλων προέβη σε μία τρομερή αποκάλυψη για το "παιδί" του.

Χάρης Ρώμας: Απίστευτη εξομολόγηση! «Ας αυτοκτονήσω, ας βάλω μια πέτρα στο λαιμό και να πάω να πέσω»! (Βίντεο)

Ο λόγος για την αγαπημένη του ανιψιά την οποία γνωρίσαμε από την σειρά του Ant1 «Το Καφέ της Χαράς», όπου υποδύθηκε το ρόλο της «Βάλιας».

«Η ανιψιά μου τελείωσε μόλις την νομική και είμαι περήφανος για αυτό. Ακολουθεί μια παράλληλη πορεία. Όπως δηλαδή εγώ σπούδασα ιατρική και πήγαινα κρυφά στη δραματική σχολή. Δεν είναι πως εκείνη το έκανε κρυφά όσο σεμνά» ενώ συμπλήρωσε «Δεν γνώριζα δηλαδή πως το έκανε για τέσσερα χρόνια, ακόμα συνεχίζει να παρακολουθεί μαθήματα. Την ενδιέφερε και την αφορούσε πολύ» πρόσθεσε ο Χάρης Ρώμας. «Για το νέο κύκλο του Καφέ της Χαράς κάναμε δοκιμαστικά και είναι πάρα πολύ καλή. Εγώ ποντάρω σε αυτά τα παιδιά. Και στον Πάρη, την Έφη όπως και σε άλλα καινούργια στοιχεία που βάζουμε».

Ενώ όταν η Φαίη Σκορδά του ζήτησε να τον δει ξανά σε μία σειρά με την ανιψιά του, ο Χάρης Ρώμας είπε: «Δεν θέλω να το παινευτώ ή μάλλον να το παρουσιάσω σαν μεγάλο γεγονός αλλά πραγματικά μου το έχουν ζητήσει πάνω από πέντε μεγάλες εκπομπές. Για μένα είναι συγκινητικό πως είναι η συνέχεια μου. Εφόσον δεν έκανα παιδί, αυτό είναι το παιδί μου».