Κατερίνα Στικούδη: Στο στούντιο του My style rocks! Φωτογραφία από τα γυρίσματα!

Προετοιμάζεται για την μεγάλη πρεμιέρα!

Κατερίνα Στικούδη: Στο στούντιο του My style rocks! Φωτογραφία από τα γυρίσματα!

Η Κατερίνα Στικούδη βρίσκεται ήδη στο στούντιο του My style rocks και μας έδειξε φωτογραφία από τα γυρίσματα! Η ίδια είναι πιο ενθουσιασμένη από ποτέ και προετοιμάζεται για την μεγάλη πρεμιέρα!

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε εχθές στο στούντιο για το πρώτο της γύρισμα!

Ως λάτρης των social media, μοιράστηκε με τους θαυμαστές της μέσω Instagram Stories της, τα πρώτα πλάνα, αλλά και το πως ετοιμάζεται για την εκθαμβωτική έναρξη.

Στικούδη προετοιμάζεται
Στικούδη πρεμιέρα

Στικούδη my style rocks

Δείτε επίσης την επίσημη κριτική επιτροπή που θα τα ανατρέψει όλα!

Κατερίνα Στικούδη: Δέχθηκε "καρφιά" για το My Style Rocks! Την "άδειασε" η πιο γνωστή παίκτρια!

Ακόμα δεν ξεκίνησε το My Style Rocks και η Κατερίνα Στικούδη δέχθηκε ήδη "καρφιά" από την πιο γνωστή παίκτρια! Την "άδειασε" για το στιλ της!

Η Ραμόνα Βλαντή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Έλα Χαμογέλα» και μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει και την επιλογή της Κατερίνας Στικούδη για την παρουσίαση του παιχνιδιού μόδας στο οποίο είχε κερδίσει πριν από δύο χρόνια.

Αφού λοιπόν "έθαψε" το GNTM, η Ραμόνα Βλαντή είπε: «Το κορίτσι νομίζω το χει. Φοβάμαι όμως πάρα πολύ τι θα δουν τα μάτια μου στυλιστικά. Με το που άκουσα το όνομά της σκέφτηκα «ωχ Παναγία μου, τι θα δούμε», δεν το έχει καθόλου.. Είναι κιτς αυτό που κάνει».

Κατερίνα Στικούδη: Οι πρώτες δηλώσεις για το χαρμόσυνο γεγονός! «Είναι κάτι πολύ όμορφο»!

Μόλις «έσκασαν» οι πρώτες δηλώσεις από την Κατερίνα Στικούδη για το χαρμόσυνο γεγονός και είπε μεταξύ άλλων: «Είναι κάτι πολύ όμορφο»!

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στις κάμερες του «Έλα Χαμογέλα» και αποκάλυψε πόσο ευτυχισμένη είναι με το νέο βήμα που κάνει στην ζωή της.

Πριν λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως η Κατερίνα Στικούδη θα είναι η νέα παρουσιάστρια του My Style Rocks και η ίδια σήμερα μέσα από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο Open είπε χαρακτηριστικά:

«Χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πορεία. Δε το παρακολουθούσα κάθε μέρα αλλά έβλεπα κάποια επεισόδια. Αφορά τη μόδα, νέα κορίτσια. Έχω πολλά πράγματα να δώσω και να πάρω από τα κορίτσια και την κριτική επιτροπή. Το έχω πολύ όμορφο στο μυαλό μου. Έχει να κάνει με τη μόδα, με ρούχα, εγώ τρελαίνομαι για αυτά».

Δείτε το σχετικό βίντεο: