Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Ο λόγος για...

Αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz πολύ σύντομα!

Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και περίπου έναν χρόνο και σύμφωνα με δημοσίευμα κάνουν σχέδια για τον γάμο τους!

Ο λόγος για τον Αλέξανδρος Μπουρδούμης και την Λένα Δροσάκη, όπου σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real οι δικοί τους άνθρωποι υποστηρίζουν πως δεν θα αργήσει η στιγμή που οι δυο τους θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης Λένα Δροσάκη γάμος ζευγάρι

Κάποιες φήμες μάλιστα τελευταία θέλουν και εκείνη να περιμένει ήδη τον καρπό του έρωτά τους, κάτι που προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Εκείνο όμως που υποστηρίζει το δημοσίευμα της εφημερίδας είναι πως οι δυο τους έχουν κατασταλάξει στα "θέλω" τους και είναι αποφασισμένοι να ζήσουν την υπόλοιπη ζωή τους μαζί, σχεδιάζοντας τον γάμο τους.

Γάμος «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Παντρεύεται το αγαπημένο ζευγάρι;

Μόλις «έσκασε» η είδηση ότι σύντομα θα γίνει ένας γάμος «βόμβα» στην ελληνική showbiz! Το αγαπημένο ζευγάρι παντρεύεται τελικά;

Η είδηση έγινε γνωστή εχθές λίγο μετά από την αλλαγή του χρόνου και μέσα από τον λογαριασμό της ηθοποιού στο Instagram!

Ο λόγος για την Κωνσταντίνα Κομμάτα και τον Γιώργο Σαμαρά που είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Συγκεκριμένα η Κωνσταντίνα μας αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram πως ο καλός της της έκανε πρόταση γάμου κατά την παραμονή τους στην γαλλική πρωτεύουσα.

Η ηθοποιός δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία, όπου αυτή και ο Γιώργος Σαμαράς είναι αγκαλιά και κοιτιούνται στα μάτια μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: « Χιλιάδες φορές, ναι!» και κάπως έτσι φαίνεται ότι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, έγινε και η πρόταση γάμου.

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Μάλιστα ακόμη ένας γάμος - "βόμβα" ήρθε στην ελληνική showbiz! Δεν φαντάζεστε ποιο ζευγάρι του Power of Love θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Γάμος "βόμβα" για γνωστό ζευγάρι της showbiz! Παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα!

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση για το γάμο αυτού του αγαπημένου ζευγαριού της showbiz, ο οποίος έγινε κάτω από άκρα μυστικότητα! Οι δυο τους παντρεύτηκαν μετά από 3 χρόνια σχέσης!

Πρόκειται για ένα από τα ζευγάρι που έχει αγαπήσει ο κόσμο καθώς καθημερινά δείχνουν το πόσο ερωτευμένοι και αγαπημένοι είναι. Έτσι η είδηση για το γάμο τους δε θα μπορούσε παρά να φέρει χαρά στους θαυμαστές τους.

Ο λόγος για τον Joshua Jackson και την αγαπημένη του Jodie Turner-Smith, οι οποίοι παντρεύτηκαν πριν από λίγες μέρες παρουσία λίγων και εκλεκτών φίλων τους.

Πριν από λίγες ημέρες ωστόσο, ακόμη μία ηθοποιός αποφάσισε να παντρευτεί στα κρυφά!

Βέβαια οι δυο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμα την είδηση ωστόσο δεν την έχουν διαψεύσει!

γάμος showbiz