My Style Rocks: Τα σχόλια του Λάκη Γαβαλά που "έκαψαν" παίκτρια!

Αδιανόητο!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
My Style Rocks: Τα σχόλια του Λάκη Γαβαλά που

Ακόμη δεν ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks και τα σχόλια από την κριτική επιτροπή "έπεσαν" σαν φωτιά! Ανάμεσα σε αυτά ήταν και ο Λάκης Γαβαλάς, καθώς τα λόγια του "έκαψαν" παίκτρια!

Με ένα επεισόδιο γεμάτο εκπλήξεις και μια νικήτρια ανατρεπτική, το My Style Rocks επέστρεψε στους δέκτες μας μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ!

Ξεκινώντας το σημερινό επεισόδιο λοιπόν, η παρουσιάστρια ρώτησε τους κριτές τι πιστεύουν για τα κορίτσια και το τι έκανε εντύπωση στους κριτές.

Τότε ήταν που ο Λάκης Γαβαλάς είπε, "Τα κορίτσια χθες έδειξαν περισσότερο γλώσσα παρά τα υπόλοιπα μέλη του σώματός τους. Ήταν καταπληκτική η γλώσσα τους και πιστεύω θα τα πάμε πάρα πολύ καλά αφού έχουν τσαγανό και μιλάνε έτσι όπως μιλάνε!" Ενώ ο Κουδουνάρης συμπλήρωσε, "Κάποιες κοπέλες δεν προσπάθησαν τόσο, όσο άλλες!"

Η Στέλλα Πάσσαρη μας άφησε άναυδους με την πρώτη της πασαρέλα και εμφάνιση! Εσείς την είδατε;

Ο Λάκης Γαβαλάς "αδειάζει" δημόσια το «My Style Rocks»: «Εάν μου πληρώσουν εισιτήρια για Τόκιo, Λος Άντζελες και σπα τότε θα...»

Ο Λάκης Γαβαλάς δε διστάζει καθόλου και "αδειάζει" δημόσια στο «My Style Rocks»! «Εάν μου πληρώσουν εισιτήρια για Τόκιo, Λος Άντζελες και σπα τότε θα...»!

Ο γνωστός σχεδιαστής πέταξε για μία ακόμη φορά ατάκες που "καίνε" και χωρίς κανέναν ενδοιασμό "έθαψε" το παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ!

Λάκης Γαβαλάς: "Βράζει" ο σχεδιαστής για τον "πλειστηριασμό" των εγκαταστάσεων της εταιρείας του!

Συγκεκριμένα, μέσα από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, "Happy Day", ακούσαμε τον Λάκη Γαβαλά να λέει:

«Εάν ο σταθμός και η εκπομπή μου πληρώσουν τα τέσσερα εισιτήρια που έχω κανονίσει να πάω στο Τόκιο, τα τρία εισιτήρια για να πάω στο Λος Άντζελες και δύο που θα πήγαινα σε ένα σπα, που στοιχίζουν πάρα πολλά λεφτά, μπορεί και να λάβω μέρος. Σε όποια εκπομπή».

Ενώ συνέχισε: «Θα έχετε πολύ ωραία πράγματα να δείτε, είτε είμαι εγώ είτε άλλοι. Τα κανάλια και ειδικά το συγκεκριμένο έχουν πάρει το μήνυμα και θέλουν να κάνουν πολύ ωραία πράγματα».

Την ίδια στιγμή δε δίστασε να αποκαλύψει: «Έχω προτείνει και μια δική μου εκπομπή στον ΣΚΑΪ».

Λάκης Γαβαλάς: Έριξε «πυρά» κατά της Ζενεβιέβ! «Κάνε μου την ερώτηση χωρίς το "κυρία"»! (Βίντεο)

Ο Λάκης Γαβαλάς φαίνεται πως έριξε «πυρά» κατά της Ζενεβιέβ! Μεταξύ άλλων είπε δημόσια: «Κάνε μου την ερώτηση χωρίς το "κυρία"»!

Εχθές η κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή, «Happy Day», εντόπισε πολλούς κοσμικούς και άρπαξε την ευκαιρία για μερικές ερωτήσεις.

Όταν στην κάμερα μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς ο δημοσιογράφος τον ρώτησε για ένα στιγμιότυπο που δημοσίευσε για την «Κυρία Ζενεβιέβ», όπως είπε.

Λάκης Γαβαλάς: Στο σφυρί το «παλάτι» του στην Παιανία!

Τότε ο Λάκης Γαβαλάς έγινε έξαλλος και είπε χαρακτηριστικά:

«Ξανά κάνε μου την ερώτηση χωρίς το "κυρία"».

Επίσης σχολίασε πως πρόκειται για ένα ον που απλά ψάχνει δημοσιότητα.

Δείτε το σχετικό βίντεο: