Αθηνά Οικονομάκου: Αγνώριστη σε φωτογραφία με την Βάσω Λασκαράκη! Μέχρι και τα μαλλιά ήταν άλλα!

Απίστευτο throwback!

Αθηνά Οικονομάκου: Αγνώριστη σε φωτογραφία με την Βάσω Λασκαράκη! Μέχρι και τα μαλλιά ήταν άλλα!

Αγνώριστη η Αθηνά Οικονομάκου σε φωτογραφία με την Βάσω Λασκαράκη! Μέχρι και τα μαλλιά ήταν άλλα και πραγματικά αν τις δείτε, θα μείνετε άφωνοι! Πόσα χρόνια πριν ήταν η φωτογραφία;

Ένα fan page από τα Κλεμμένα Όνειρα, ήταν η αφορμή να πέσουμε πάνω στην πιο επική φωτογραφία με τις δυο τους! Ήταν τότε που η Αθηνά Οικονομάκου και η Βάσω Λασκαράκη, έπαιζαν στην σειρά του Mega και έμοιαζαν πραγματικά σαν άλλες!

Η Αθηνά Οικονομάκου δεν είχε αποκτήσει ακόμα τα χαρακτηριστικά ombre μαλλιά της, αλλά και η Βάσω Λασκαράκη δεν είχε ακόμα το statement look της! Δείτε τις και πείτε μας, δεν μοιάζουν σαν άλλες:

Να θυμίσουμε και το περιστατικό με την Βάσω που... πήρε τα ρούχα της Αθηνάς

Λασκαράκη - Οικονομάκου: Αυτή είναι η αλήθεια για την σχέση τους! Τις πρόδωσε ο Σουλτάτος....

Πολλά είχαν ακουστεί για Βάσω Λασκαράκη και την Αθηνά Οικονομάκου, αφού οι φήμες ανέφεραν πως η σχέση τους πλέον δεν είναι καλή, μιας και η Αθηνά δεν βρέθηκε στο γάμο της Βάσως! Πώς τις πρόδωσε ο Λευτέρης Σουλτάτος;

Με μια ανάρτησή του έκανε... χαμό και έδειξε όλη την αλήθεια!

Το ζευγάρι βρέθηκε χτες για φαγητό μαζί με την Αθηνά και μάλιστα ο Λευτέρης όλο χιούμορ στην ανάρτηση του έγραψε: «Δεν θα μας φας την δουλειά κοπέλα μου....» αναφερόμενος φυσικά στην ιδιότητά του ως σεφ! Ο ίδιος, έκλεισε όλα τα στόματα αφού τα ντοκουμέντα μιλούν από μόνα τους και αποδεικνύουν ότι οι δύο ηθοποιοί, είναι πολύ φίλες! Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

Η Αθηνά ΟικονομάκουΑθηνά Οικονομάκου και Βάσω Λασκαράκη σε γεύμαΑθηνά Οικονομάκου και Βάσω Λασκαράκη σε γεύμα