Ολυμπία Χοψονίδου: Το λεοπάρ της φόρεμα, είναι μόνο για τολμηρές! Την είδε ο Σπανούλης και έπαθε «καταστροφή»!

Και έγκυος... και στιλάτη!

Ολυμπία Χοψονίδου: Το λεοπάρ της φόρεμα, είναι μόνο για τολμηρές! Την είδε ο Σπανούλης και έπαθε «καταστροφή»!

Το λεοπάρ φόρεμα της Ολυμπίας Χοψονίδου, είναι μόνο για τολμηρές! Την είδε ο Σπανούλης και έπαθε «καταστροφή» αφού είναι η πιο στιλάτη εγκυμονούσα! Ιδού και η φωτογραφία...

Η ίδια, βρέθηκε στο γήπεδο δίπλα στον άντρα της, λίγο φέρει στον κόσμο το 6ο της παιδί. Η Ολυμπία Χοψονίδου δεν.. πτοήθηκε και έβαλε ένα σούπερ σικάτο λεοπάρ φόρεμα!

Αν και σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, το συγκεκριμένο λουκ την κολάκευε πολύ καθώς έκανε ιδιαίτερη αντίθεση με τα σκούρα μαλλιά της. Σίγουρα όταν την είδε ο Σπανούλης, έπαθε «καταστροφή» μιας και ήταν απλά καλλονή! Δείτε την σχετική φωτογραφία και σίγουρα συμφωνήσετε:

Είδατε πως είχε πάει να γεννήσει το προηγούμενο παιδί της; Ήταν βαμμένη!

Ολυμπία Χοψονίδου: Με λευκό φόρεμα δίπλα από την οικογένεια της! Ο Σπανούλης την έβλεπε και δεν σταμάτησε να χαμογελάει!

Με λευκό φόρεμα δίπλα από την οικογένεια της στάθηκε η Ολυμπία Χοψονίδου. Ο Βασίλης Σπανούλης την έβλεπε και δεν σταμάτησε να χαμογελάει.

Οι δυο τους έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη οικογένεια. Τα πέντε παιδιά τους και σε λίγο καιρό έξι είναι η προτεραιότητα τους.

Τα Χριστούγεννα τα πέρασαν όλοι μαζί στο σπίτι και οι φωτογραφίες τους θα σας κάνουν να «λιώσετε» μέσα από το σπίτι τους.

Η Ολυμπία Χοψονίδου, μοιράστηκε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία τους, όπου πόζαρε ντυμένη στα λευκά στο πλευρό της οικογένεια της και τα σχόλια «έπεσαν» βροχή.

Λίγο καιρό πριν γεννήσει, δείτε για πρώτη φορά τον μπαμπά της και πόσο μοιάζουν.

Ολυμπία Χοψονίδου: Έβαλε φόρεμα από βελούδο που κοστίζει πάνω από 400 ευρώ! Ο Σπανούλης της έκανε δώρο ασορτί κόσμημα!

Η Ολυμπία Χοψονίδου έβαλε φόρεμα από βελούδο που κοστίζει πάνω από 400 ευρώ! Ο Σπανούλης της έκανε δώρο ασορτί κόσμημα και εμείς τρελαθήκαμε!

Η κούκλα Ολυμπία, μπορεί να βρίσκεται στον 8ο μήνα εγκυμοσύνης αλλά είναι πιο στιλάτη από ποτέ!

Εχτές, ανήμερα τα Χριστούγεννα, έβαλε φόρεμα από βελούδο του Οίκου Chanel που κοστίζει πάνω από 400 ευρώ! Μάλιστα σε σχετική φωτογραφία στο Instagram εντοπίσαμε και τα ασορτί σκουλαρίκια, που υποθέτουμε ότι της έκανε δώρο ο Βασίλης Σπανούλης!

Δείτε και πείτε μας, δεν είναι τέλεια;

Ολυμπία Χοψονίδου φόρεμαΟλυμπία Χοψονίδου Χριστούγεννα 2019

Έχετε δει και το τέλειο σπίτι τους;