Μαρία Μπεκατώρου: Αν εμφανιστεί έτσι στο YFSF του ΑΝΤ1 θα προκαλέσει χαμό! Η φωτογραφία με το πρόσωπό της...

Η Μαρία όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

Μαρία Μπεκατώρου: Αν εμφανιστεί έτσι στο YFSF του ΑΝΤ1 θα προκαλέσει χαμό! Η φωτογραφία με το πρόσωπό της...

Αν εμφανιστεί έτσι στο YFSF του ΑΝΤ1 η Μαρία Μπεκατώρου θα προκαλέσει χαμό! Η φωτογραφία με το πρόσωπό της όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

Μένει μόνο λίγος καιρός μέχρι να ξαναβγεί το show του ΑΝΤ1 στον αέρα και η Μαρία Μπεκατώρου μετράει αντίστροφα. Με μια της φωτογραφία χτες, προκάλεσε χαμό αφού η Μαρία Μπεκατώρου πόζαρε στο Instagram όπως δεν την έχουμε ξαναδεί... ξεκάθαρα!

Με στενό φόρεμα, φανερά αδυνατισμένη και λαμπερή όπως πάντα, η Μαρία Μπεκατώρου έβγαλε προς τα έξω την πιο ερωτική πλευρά της! Σίγουρα πάντως αν βγει έτσι στον αέρα θα κάνει τα μηχανάκια της AGB να εκραγούν! Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Έχετε διαβάσει και τι είπε η Μιμή Ντενίση για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1;

ANT1: Έκτακτο! Ραγδαίες εξελίξεις με το YFSF της Μαρίας Μπεκατώρου!

Έκτακτο ρεπορτάζ για τον ΑΝΤ1! Ραγδαίες εξελίξεις με το YFSF της Μαρίας Μπεκατώρου και σας έχω αναλυτικά το τι συνέβη στο Vanda's blog του Youweekly.gr! Δεν πάει το μυαλό σας...

Είναι γεγονός ότι η Μαρία Μπεκατώρου είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του ΑΝΤ1! Αγαπητή στο κοινό, πολύ καλή στην δουλειά της και κυρίως καλό παιδί. Δεν ενοχλεί, δεν προκαλεί εντάσεις, δεν έχει έπαρση. Τα shows της σαρώνουν, και μετά την επιτυχία του Still Standing, ετοιμάζεται να βγει στον αέρα ο νέος κύκλος του YFSF!

Εδώ είναι και το ζουμί... Εκεί στο κανάλι του Αμαρουσίου ψάχνουν ολημερίς τον αντικαταστάτη του Αλέξη Γεωργούλη. Ο ίδιος, σαν Ευρωβουλευτής, δεν μπορεί να είναι φέτος στην κριτική επιτροπή, επομένως έχει δημιουργηθεί ένα ζήτημα. Από τον ΑΝΤ1 μαθαίνω ότι θέλουν έναν πολύ ωραίο, πολύ άνετο τύπο που να έχει γκελ στο δυναμικό κοινό αλλά να μην είναι πολλά βαρύς και «όχι» που λέει και ο λαός.

Έχουν λίγο καιρό να τον βρουν μιας και το YFSF θα βγει στον αέρα περίπου τον Μάρτιο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αλλά από την άλλη δεν είναι και κάτι εύκολο αυτό που ζητούν... Το μόνο σίγουρο είναι πάντως πως η Μπεκατώρου θα σκίσει και φέτος! Να σας θυμίσω και το πρώτο άτομο που θα συμμετέχει στο show...