Best friends fears: Ο πρώην της Κάτιας Ταραμπάνκο «επιτίθεται» έξαλλος σε δημοσιογράφο!

Η φάρσα που «πάγωσε» τον ρεπόρτερ του Ευτυχείτε!

Best friends fears: Ο πρώην της Κάτιας Ταραμπάνκο «επιτίθεται» έξαλλος σε δημοσιογράφο!

O πρώην της Κάτιας Ταραμπάνκο «επιτέθηκε» έξαλλος σε δημοσιογράφο του «Ευτυχείτε» στα πλαίσια φάρσας στο Best Friends Fears.

Το βράδυ της Παρασκευής προβλήθηκε δεύτερο επεισόδιο της νέας εκπομπής του Σάββα Πούμπουρα. Ένα από τα «θύματα» για φάρσα στην εκπομπή ήταν ο Κωνσταντίνος Ντάφλοςδημοσιογράφος της εκπομπής «Ευτυχείτε».

Αυτός που θα του έκανε πλάκα ήταν ο πρώην σύντροφος της Κάτιας Ταραμπάνκο, Γιάννης Χαλβατζής και η Ειρήνη Γκανάτσιου.

Οι δημοσιογράφοι, απολάμβαναν το φαγητό τους σε ένα εστιατόρια μέχρι που εμφανίστηκε ο Γιάννης Χαλβατζής.

Ο ίδιος έδειχνε ιδιαίτερα «εκνευρισμένος» με τα όσα είχε πει ο δημοσιογράφος στην εκπομπή.

Μάλιστα, κάλεσε στο μαγαζί μερικούς μπράβους για να το αδειάσουν και να μείνουν μόνοι τους να «ξεκαθαρίσουν» το θέμα.

Δείτε την απίστευτη φάρσα:

Αξίζει να δείτε και τι είχε πει η ίδια για το δαχτυλίδι που της έδωσε

Κάτια Ταραμπάνκο: Η νικήτρια του GNTM φορούσε το δαχτυλίδι του πρώην ενώ ήταν με το νυν! Προσπαθούσε να κρυφτεί από τους φωτογράφους!

Προσπαθούσε να κρυφτεί από τους φωτογράφους η νικήτρια του GNTM, Κάτια Ταραμπάνκο, ενώ όπως μαρτυρούν οι αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr φορούσε το δαχτυλίδι του πρώην ενώ ήταν με το νυν!

Έγινε η πρώτη γυναίκα που απέρριψε πρόταση γάμου σε πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση και στη συνέχεια έγινε η πρώτη διπλή νικήτρια του «GNTM» - ραγδαίες οι εξελίξεις στη ζωή της Κάτιας Ταραμπάνκο το τελευταίο εξάμηνο! Με το τέλος του παιχνιδιού τελείωσε και η σχέση της με τον επιχειρηματία Γιάννη Χαλβατζή, με την Κάτια, ωστόσο, να προχωράει τη ζωή της και να βρίσκει ξανά τον έρωτα στην αγκαλιά του επιχειρηματία και life mentor Γιώργου Λάγιου, ο οποίος στο παρελθόν μάς είχε απασχολήσει με τις επώνυμες σχέσεις του.

Κάτια Ταραμπάνκο

Άρτι αφιχθέντες από την Ελβετία όπου πέρασαν τις ημέρες των εορτών κάνοντας σκι στις Άλπεις, διασκέδασαν την περασμένη Κυριακή στο «Box» αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα που αναγνώριζαν το γοητευτικό μοντέλο. Εκτός από τις σχέσεις του -τελευταία με την Κάτια Ταραμπάνκο- η πορεία του Γιώργου Λάγιου και στα επαγγελματικά παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον, αφού στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με τα χρηματοοικονομικά, με πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Το 2013 δημιούργησε τη ΜΚΟ «Μοιράζομαι», την πρώτη online πλατφόρμα αλληλεγγύης, ενώ στη συνέχεια έκανε το μεταπτυχιακό του στην Κλινική Ψυχολογία.

gntm

Η κουκούλα και το μονόπετρο...

star

Λίγο τα χαμηλά φώτα, λίγο η δυνατή μουσική και ο σύντροφός της που της μιλούσε τρυφερά στο αυτί, και η Κάτια έδειχνε να ξεχνιέται εκείνο το βράδυ. Βγαίνοντας από το νυχτερινό κέντρο... προσγειώθηκε στην πραγματικότητα, αφού μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε αντιληφθεί την παρουσία του φωτογράφου, και φόρεσε την κουκούλα της προκειμένου να μην την αναγνωρίσουν. Όπως σήκωσε, όμως, τα χέρια της, μπορούσε εύκολα να διακρίνει κανείς το μονόπετρο που της προσέφερε ο Γιάννης Χαλβατζής και το οποίο φοράει μέχρι σήμερα παρά τον χωρισμό τους...