Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Έχει κάνει τόσο μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό που...» - Την άδειασαν... κομψά δημόσια!

Μετά από αυτό θα απαντήσει;

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Έχει κάνει τόσο μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό που...» - Την άδειασαν... κομψά δημόσια!

Την Ηλιάνα Παπαγεωργίου άδειασαν... κομψά δημόσια με την ατάκα «Έχει κάνει τόσο μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό που τα έχει αφήσει και έχει μείνει εδώ;».

Στην κοπή της πίτας του θεάτρου Ριάλτο συνάντησε την Μάρα Δαρμουσλή η κάμερα του «Ευτυχείτε» και αναφέρθηκε στην κριτή του GNTM.

Μάλιστα, η ηθοποιός και μοντέλο δεν δίστασε να πετάξει το καρφί της στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και στην καριέρα της στο εξωτερικό που κάποτε είχε δημιουργηθεί μεγάλος ντόρος.

«Άμα έχει κάνει τόσο μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό, τόσα πολλά λεφτά βγάζει πια στην Ελλάδα που τα έχει αφήσει και έχει μείνει εδώ;», ειπε.

Μεταξύ άλλων μίλησε και για τον αδερφό της που έφυγε από τη ζωή...

Αφροδίτη Γραμμέλη: Άδειασε δημόσια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! «Δεν ντρέπεται καθόλου;»

Η Αφροδίτη Γραμμέλη άδειασε δημόσια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! «Δεν ντρέπεται καθόλου;» ανέφερε για την κριτή του GNTM!

Αφορμή για το στόλισμα στην Ηλιάνα στάθηκε η ατάκα του μοντέλου, που στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM είπε στην διαγωνιζόμενη την ώρα που ήταν έξω από τη Βουλή: «Ασημίνα είσαι μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων. Δώστα όλα. Είσαι η μόνη που περνάς μπροστά από το Σύνταγμα. Έχεις 300 βουλευτές. Τι άλλο θες κορίτσι μου; Στον πιο κεντρικό δρόμο της Ελλάδας είσαι».

GNTM - Twitter: Έκαναν ντουζ πάνω σε λεωφορείο και οι χρήστες πήραν φόρα - «Έτσι περιφέρουν τις νύφες στα χωριά»!

«Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φαντάζομαι ότι δεν ντρέπεται. Εγώ θα ντρεπόμουν αν το έβλεπα αυτό. Ελπίζω να της ξέφυγε. Μπροστά από τη Βουλή των Ελλήνων δεν λες σε ένα κορίτσι με το βρακί και το σουτιέν “δώστα όλα”. Είναι το σύμβολο της ελληνικής Δημοκρατίας. Στάσου ρε φίλε. Που είσαι; Στη Βουλή των Ελλήνων μπροστά με το βρακί και το σουτιέν, “δώστα όλα”. Τι να δώσει;» είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη και ελάλησε!

Γιώργος Λιάγκας: "Άδειασε" την Παπαγεωργίου - «Δεν μιλάει για τα προσωπικά της, αλλά...»!

"Άδειασε" την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή του. «Δεν μιλάει για τα προσωπικά της, αλλά...», είπε μεταξύ άλλων.

Η νέα σχέση του μοντέλου με τον τραγουδιστή έχει γίνει talk of the town, παρόλα αυτά όταν την ρωτάνε οι δημοσιογράφοι αποφεύγει να τους απαντήσει.

Μετά από δηλώσεις που έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως ενοχλήθηκε με τις απαντήσεις της λέγοντας:

«Ευτυχώς που δεν το πουλάει καθόλου η Ηλιάνα. “Δεν μιλάω για τα προσωπικά μου... Για να δούμε, είναι λίγο θολή η φωτογραφία”. Δεν πουλάει τα προσωπικά της αλλά μιλάει 10 λεπτά για αυτά. Σήμερα τα πούλησε πάντως. Αν η κοπέλα τα είχε με τον Αργυρό γιατί δεν βγήκε τίποτα; Και με τον Snik το πουλάνε εδώ. Όταν τα είχε με τον Αργυρό δεν έβγαιναν αγκαλιά έξω».

«Συγγνώμη βαρέθηκα πάρα πολύ από τις απαντήσεις. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορεί να πει “ναι ρε παιδιά. Έχω ένα δεσμό, έχω μια σχέση”. Πες το κανονικά, δεν έγινε και κάτι» σχολίασε η Κατερίνα Γκαγκάκη.