Νίκος Μουτσινάς: Είχε στην αγκαλιά του γυναίκα, κι εμείς κολλήσαμε με το παπούτσι! Με 79 ευρώ έγινε μοντέλο!

Έφυγε για GNTM!

Νίκος Μουτσινάς: Είχε στην αγκαλιά του γυναίκα, κι εμείς κολλήσαμε με το παπούτσι! Με 79 ευρώ έγινε μοντέλο!

Ο Νίκος Μουτσινάς είχε στην αγκαλιά του γυναίκα, κι εμείς κολλήσαμε με το παπούτσι! Με 79 ευρώ έγινε μοντέλο και είναι έτοιμος για GNTM! Φωτογραφία έπος!

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ, πόζαρε δίπλα στην Λένα Ζευγαρά αλλά όπως λέει και εκείνος, θα μπορούσε να ξεκινήσει το model life! Το παπούτσι του είναι σούπερ και το.... πλασάρει και τέλεια!

Το εντοπίσαμε στα Mark Milan shoes και είναι σε έκπτωση, στα 79 ευρώ και αν ψάχνεις δώρο για το ταίρι σου, ο Νίκος έχει την λύση! Μήπως να πάει και στον επόμενο κύκλο του ριάλιτι; Θα του πήγαινε! Ιδού η σχετική φωτογραφία:

Να θυμίσουμε και τι αδιανόητο είπε για τον Σάκη Τανιμανίδη....

Νίκος Μουτσινάς: Αυτή η γυναίκα θα είναι πάντα η μεγάλη του αγάπη! Ντοκουμέντο από έξοδο τους!

Αυτή η γυναίκα θα είναι πάντα η μεγάλη αγάπη του Νίκου Μουτσινά. Υπάρχει ντοκουμέντο από έξοδο τους για τα γενέθλια της σε νυχτερινό μαγαζί.

Ο παρουσιαστής έχοντας σταματήσει το Καλό Μεσημεράκι λόγω εορτών, περνάει τον περισσότερο χρόνο με τους φίλους του, τους οποίους και λατρεύει.

Πριν από λίγες ημέρες η Μαίρη Συνατσάκη είχε τα γενέθλια της και ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα μπορούσε να λείπει από το πάρτι της, αφού της έχει μεγάλη αδυναμία και είναι η μεγάλη του αγάπη. Μάλιστα, μαζί είχαν περάσει και τις διακοπές στην Κρήτη.

Στο Instagram ο παρουσιαστής μοιράστηκε μια φωτογραφία τους από το πάρτι που έκαναν για να το γιορτάσουν.

Νίκος Μουτσινάς γυναίκα αγάπη

Νίκος Μουτσινάς: Ήταν με γυναίκα μέσα στο καμαρίνι του! Δείτε το πρόσωπό της και θα μείνετε άφωνοι!

Ο Νίκος Μουτσινάς ήταν με γυναίκα μέσα στο καμαρίνι του! Δείτε το πρόσωπό της και θα μείνετε άφωνοι, αφού οι δυο τους είναι πραγματικά αχώριστοι!

Ο Νίκος Μουτσινάς, εκτός από την εκπομπή του στον ΣΚΑΙ, κάνει και θέατρο! Φέτος, τον βλέπουμε στην Βερβερίτσα θεατρικά και αν και έχει αρκετές υποχρεώσεις, είναι πολύ ενεργός στα social media.

Στο Instagram λοιπόν, ο ίδιος πόζαρε μαζί με μια γυναίκα η οποία τον επισκέφθηκε στο καμαρίνι του. Στα διαλείμματα της Βερβερίτσας ο Νίκος Μουτσινάς, είχε μαζί του την αγαπημένη μας Βάνια και θέλοντας να χαλαρώσουν. έβγαλαν και μαι φωτογραφία!

Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Να σας θυμίσουμε και τον λόγο που η Μαρία Σολωμού δεν είναι και φέτος μαζί του...