Νίκος Μουτσινάς: Η νέα φωτογραφία από το σαλόνι του σπιτιού του! Ο καναπές του έχει διαφορετικό καφέ από το χαλί...

Αν έχει γούστο ο άνθρωπος φαίνεται!

Νίκος Μουτσινάς: Η νέα φωτογραφία από το σαλόνι του σπιτιού του! Ο καναπές του έχει διαφορετικό καφέ από το χαλί...

Ο Νίκος Μουτσινάς στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε μια νέα φωτογραφία κι εμείς παρατηρήσαμε το σαλόνι του σπιτιού του! Παίζει σε αποχρώσεις καφέ και η αλήθεια είναι πως ο καναπές έχει διαφορετικό χρώμα από το χαλί του...

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε το σπίτι του όμως είναι η πρώτη φορά που θα παραδεχτούμε πως έχει πολύ καλό γούστο στην διακόσμηση!

Η παλέτα που έχει επιλέξει κυμαίνεται σε πολύ nude και γήινα χρώματα!

Δείτε την φωτογραφία παρακάτω:

Νίκος Μουτσινάς: Ο ένας τοίχος στο γραφείο του σπιτιού του είναι πράσινος! Στα ράφια υπάρχουν παντού βιβλία!

Ο ένας τοίχος στο σπίτι του μετακόμισε ο Νίκος Μουτσινάς είναι πράσινος. Στα ράφια στο γραφείο του υπάρχουν παντού βιβλία και διάφορα διακοσμητικά.

Ο παρουσιαστής μπορεί να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, τόσο λόγω της εκπομπής του, όσο και της παράστασης «Βερβερίτσα», ωστόσο βρήκε χρόνο για να "ξεκαθαρίσει" κάποια πράγματα στο σπίτι του.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς με μια φωτογραφία από το σπίτι του μας αποκάλυψε το εσωτερικό του και πιο συγκεκριμένα, από το γραφείο του.

Ο τοίχος που βρίσκεται η βιβλιοθήκη είναι πράσινη, και έχει πολλά διακοσμητικά αλλά και βιβλία να την κοσμούν. Από το πλευρό του δεν γινόταν να λείπουν τα... παιδιά του.

Νίκος Μουτσινάς σπίτι γραφείο