Νίκος Κουρκούλης: Σπαράζει με το μήνυμα για τον θάνατο της μητέρας του - «Αυτή είναι η φωτογραφία που σου ταιριάζει»!

Περνάει δύσκολες στιγμές!

Νίκος Κουρκούλης: Σπαράζει με το μήνυμα για τον θάνατο της μητέρας του - «Αυτή είναι η φωτογραφία που σου ταιριάζει»!

Σπαράζει με το μήνυμα για τον θάνατο της μητέρας του ο Νίκος Κουρκούλης. «Αυτή είναι η φωτογραφία που σου ταιριάζει», έγραψε μεταξύ άλλων.

Ο τραγουδιστής περνάει δύσκολες στιγμές, καθώς έφυγε από την ζωή η γυναίκες που τον έφερε στη ζωή και της είχε πολύ αδυναμία.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά την αποκάλυψη του τραγικού γεγονότος.

«Μανούλα μου αυτή είναι η φωτογραφία που σου ταιριάζει … με αυτή τη φωτογραφία θέλω να σε θυμάται όλος ο κόσμος προστάτιδα για όλους καλοκάγαθη και πρόθυμη σε όποιον πονούσε και ζητούσε βοήθεια… η Παναγιά μου και ο στύλος μου ήσουν είσαι και θα είσαι όσο ζω… το χαμόγελο σου θα φοράω και θα προχωράω τα λόγια σου δε ξεχνώ και συνεχίζω … προς τα μπρος… πανάγια μου… είσαι μέσα μου… ο γιος σου», έγραψε.

Νίκος Κουρκούλης θάνατος μητέρα

Κουρκούλης - Κελεκίδου: Στα ολόλευκα με τα παιδάκια τους! Τέλος στις φήμες χωρισμού με «αγγελική» εμφάνιση!

Ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου στα ολόλευκα με τα παιδάκια τους! Τέλος στις φήμες χωρισμού με «αγγελική» εμφάνιση σε αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr!

Η αφορμή ήταν η βάφτιση του γιου της καλής τους φίλης, γιατρού Ντόλυς Φατσέα και έτσι η οικογένεια Κουρκούλη αποφάσισε να ταξιδέψει στην Πάρο, όπου εκτός από το μυστήριο βρήκαν χρόνο για ολιγοήμερες διακοπές λίγο πριν ξεκινήσουν τα σχολεία.

Νίκος Κουρκούλης-Κέλλυ Κελεκίδου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι! Πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες του YOU, τα δύο παιδιά της Κέλλυς και του Νίκου έχουν μεγαλώσει αρκετά και είναι η πρώτη φορά που τα βλέπουμε σε μια δημόσια εμφάνιση μαζί με τους γονείς τους, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια είναι η αλήθεια ότι έχουν προσπαθήσει αρκετά να τα κρατήσουν μακριά από τη δημοσιότητα. Ο 10χρονος Ραφαήλ και η 5χρονη Ελπινίκη είναι δύο πανέμορφα παιδιά που έχουν πάρει χαρακτηριστικά του προσώπου και από τους δύο γονείς τους, αλλά και στοιχεία από τον χαρακτήρα τους, όπως φάνηκε και στη μικρή γιορτή που στήθηκε μετά τη βάφτιση, γιατί ήταν πολύ κοινωνικά με όλους τους καλεσμένους. Το «παρών» στη βάφτιση έδωσε και η επίσης πολύ καλή φίλη της γιατρού, Γωγώ Μαστροκώστα, αλλά και η Αννίτα Ναθαναήλ, με την πρώτη μάλιστα να εντυπωσιάζει με τον ξέφρενο χορό της!

Κουρκούλης - Κελεκίδου: Στα ολόλευκα με τα παιδάκια τους! Τέλος στις φήμες χωρισμού με «αγγελική» εμφάνιση!
«Αισθάνομαι περήφανη για τα παιδιά μου»

Η Κέλλυ έχει δηλώσει πολλές φορές πως τα παιδιά της είναι όλος της ο κόσμος και μάλιστα όσα εμπόδια και αν συνάντησε, κατόρθωσε να τα ξεπεράσει μαζί τους. Η μικρή Ελπινίκη γεννήθηκε στην Αυστραλία τους πρώτους μήνες που αποφάσισε το ζευγάρι να μετακομίσει στη νέα ήπειρο, ενώ ο μεγαλύτερος γιος της Ραφαήλ ήταν μόλις πέντε χρόνων όταν έφυγαν από την Ελλάδα. Η ίδια είχε πει μάλιστα πως «δυσκολεύτηκε στο σχολείο όταν πήγε Α' τάξη κυρίως στα Αγγλικά, γιατί δεν ήξερε ούτε το hello. "Πολέμησε" αρκετά πιο βαθιά απ’ ό,τι εμείς».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ!