Κατερίνα Γερονικολού: Η Όλγα από το Τατουάζ φόρεσε νυφικό! Με τα ασημί πέδιλα της θα «τρελαθείτε»!

Θα πάθετε πλάκα!

Κατερίνα Γερονικολού: Η Όλγα από το Τατουάζ φόρεσε νυφικό! Με τα ασημί πέδιλα της θα «τρελαθείτε»!

Η Κατερίνα Γερονικολού, την οποία αγαπήσαμε και μέσα από την συμμετοχή της στο Τατουάζ, την σειρά του ALPHA, φόρεσε νυφικό. Με τα ασημί πέδιλα της όμως θα «τρελαθείτε».

Είναι μια από τις πιο επιτυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της και την έχουμε δει να παίζει σε αγαπημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά και ταινίες.

Η Κατερίνα Γερονικολού δεν είναι μόνο ταλαντούχα ηθοποιός, αλλά έχει και ομορφιά μοντέλου. Μάλιστα, πρόσφατα πόζαρα για τις ανάγκες φωτογράφισης περιοδικού και πάθαμε πλάκα.

Η ίδια πόζαρε φορώντας ένα κατάλευκο εντυπωσιακό νυφικό με διαφάνειες στο στήθος και το ερωτευτήκαμε. Το έβαλε με ασημί πέδιλα με φιάπα τα οποία μπορείς να φορέσεις και σε βραδινή έξοδο.

Κατερίνα Γερονικολού: Η Όλγα από το Τατουάζ φόρεσε νυφικό και πόζαρε μέσα σε... μπανιέρα!

Η Κατερίνα Γερονικολού, που υποδυόταν την Όλγα από το Τατουάζ του Alpha tv φόρεσε κατάλευκο νυφικό και πόζαρε μέσα σε... μπανιέρα.

Μπορεί η αισθηματική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου να έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το concept αλλά και τους ρόλους.

Η Κατερίνα Γερονικολού, η οποία είδε μεγάλη επιτυχία στο Τατουάζ φόρεσε κατάλευκο εντυπωσιακό νυφικό και για τις ανάγκες φωτογράφισης που πραγματοποίησε πόζαρε μέσα σε μπανιέρα.

Η ηθοποιός έδειχνε σαν ψεύτικη κούκλα με το πέπλο και τα γάντια της.

 Κατερίνα Γερονικολού  Όλγα Τατουάζ Alpha tv

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης τι είχε αποκαλύψει για το ενδεχόμενο του γάμου με την Κατερίνα Γερονικολού, αλλά και τον ερχομό δεύτερου παιδιού;

Κατερίνα Γερονικολού: Η Όλγα από το Τατουάζ έβαλε λευκό ρούχο και έμοιαζε με άγγελο! Δένει στη μέση, το λάτρεψε ο Τσιμιτσέλης!

Η Όλγα από το Τατουάζ, ή αλλιώς η Κατερίνα Γερονικολού, έβαλε λευκό ρούχο και έμοιαζε με άγγελο! Δένει στη μέση, το λάτρεψε ο Τσιμιτσέλης και αυτό το look πρέπει να το αντιγράψεις!

Η καλλονή ηθοποιός, έβαλε με τον καλύτερο τρόπο το λευκό χρώμα, αφού ως γνωστόν πάει σε μελαχρινές περισσότερο.

Η ίδια, πόζαρε μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο της και πήρε από εμάς Όσκαρ κομψότητας. Η εν λόγω φόρμα της έδενε στη μέση και τόνιζε το καλλίγραμμο σώμα της! Σίγουρα το λάτρεψε μέχρι και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και εμείς σίγουρα... θα ψάξουμε να στο βρούμε!

Ιδού και η σχετική φωτογραφία:

Θυμάστε τι φόρεσε και στο κόκκινο χαλί η Κατερίνα;