Kate Middleton: Η κίνηση που έφερε συγκίνηση! Χωρίς τον William στο πλευρό της!

Τι συνέβη;

Kate Middleton: Η κίνηση που έφερε συγκίνηση! Χωρίς τον William στο πλευρό της!

Αυτή η κίνηση της Kate Middleton έφερε συγκίνηση, ενώ για μια από τις σπάνιες φορές, δεν είδαμε τον Prince William στο πλευρό της.

Η Δούκισσα του Gambringe είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη στα θέματα παιδικής διατροφής και γι αυτό, από το πρόγραμμα της δεν λείπουν ποτέ και οι δράσεις που προάγουν την υγιεινή διατροφή των παιδιών.

Στο πλαίσιο αυτής, της βασιλικής πρωτοβουλίας στην οποία συμμετέχει έχει τίτλο «5 Big Questions on the Under Fives» επισκέφθηκε το νηπιαγωγείο Stockwell Gardens στο Λονδίνο και όχι μόνο συνομίλησε με τους γονείς και το προσωπικό για θέματα διατροφής, αλλά μπήκε και η ίδια στην κουζίνα για να σερβίρει πρωινό στα παιδιά.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στον επίσημο λογαριασμό του δούκα και της δούκισσας στο Instagram, την βλέπουμε να μπαίνει στην αίθουσα πρωινού του νηπιαγωγείου σέρνοντας χαρούμενα ένα τρόλεϊ με δημητριακά και γάλα, τα οποία στη συνέχεια σέρβιρε στους μαθητές.

Ιδιαίτερη αδυναμία η Kate έχει στην κόρη της, η οποία θυμίζει σε πολλά την μητέρα της.

Kate Middleton: «Έσκασε» η αλήθεια για την πρόταση γάμου του William! Σε ποια χώρα γονάτισε και συγκίνησε;

Σε ποια χώρα γονάτισε ο William στην Kate Middleton και της έκανε την πρόταση γάμου; «Έσκασε» η αλήθεια και είναι ανατριχιαστική

Ο Πρίγκιπας σε πρόσφατη ομιλία του σε εκδήλωση στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο την ρώτησε αν θέλει να γίνει γυναίκα του.

Ουσιαστικά το έκανε δικαιολογώντας το γιατί η Αφρική έχει για εκείνον ξεχωριστή σημασία. «Είναι το μέρος που μας πήγε με τον αδερφό μου ο πατέρας μας λίγο μετά τον θάνατο της μητέρας μας. Και όταν αποφάσιζα πού θα ήταν καλύτερα να κάνω πρόταση γάμου στην Catherine, δεν μπορούσα να σκεφτώ πιο κατάλληλο μέρος από την Κένυα για να γονατίσω», εξομολογήθηκε.

Το γεγονός αυτό σημειώθηκε την ώρα που ο Harry έφυγε από την Μ. Βρετανία για να βρει την Meghan Markle.