Ευρυδίκη Βαλαβάνη: "Το Survivor θα γίνει το 2021!" - Πέταξε "βόμβα" από το στόμα της!

Όλα όσα αποκάλυψε στον αέρα του "Καλύτερα δεν γίνεται"!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη:

Το μεσημέρι του Σαββάτου 1/2 η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μέσα από την εκπομπή "Καλύτερα δεν γίνεται" έκανε μια αποκάλυψη μεγατόνων αναφέροντας συγκεκριμένα πως το Survivor θα επιστρέψει ξανά και θα γίνει, μάλιστα, το 2021! Αυτό που ακούστηκε από το στόμα της ήταν σαν μια μικρή "βόμβα" για το τηλεοπτικό κοινό!

Η παρουσιάστρια του ALPHA μοιράστηκε με το κοινό ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ για το παιχνίδι αντοχής στο οποίο και η ίδια είχε λάβει μέρος πριν από κάποια χρόνια!

Συγκεκριμένα, με βάση το δικό της ρεπορτάζ το Survivor θα επιστρέψει τον Φεβρουάριο αλλά όχι η κανονική του έκδοση, δηλαδή αυτή με τους διάσημους και τους μαχητές αλλά η έκδοση του Survivor All Star, δηλαδή οι καλύτερες παίκτες όλων των Survivor θα μαζευτούν και θα δώσουν μια μάχη που θα συγκλονίσει το τηλεοπτικό κοινό!

Για να δείτε όλα όσα αποκάλυψε ακριβώς ακούστε το παρακάτω βίντεο:

Να σημειωθεί, βέβαια, πως το Youweekly.gr εδώ και καιρό σας έχει αποκαλύψει την συμφωνία που έχει κάνει ο Ατζούν Ιλιτζαλί με το κανάλι ΣΚΑΙ για το Survivor!

Ποια είναι τα ονόματα που ακούγονται για το All Star;

Σίγουρα, το πρόσωπο που θέλουν να δουν όλοι είναι ο «θρύλος» του Survivor 1, Ντάνος κατά κόσμον Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο νικητής κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό με τον χαρακτήρα του και κατάφερε να μείνει στην επικαιρότητα με το ρόλο που υποδύθηκε στο επιτυχημένο «Τατουάζ», ενώ έγραψε την αυτοβιογραφία του, αποσπώντας αμφιλεγόμενες κριτικές. Παρ’ όλα αυτά ο κόσμος τον αγκάλιασε και συνέχισε να έχει μία θέση στην καρδιά του. Παράλληλα, αγωνιστικά, πρόκειται για τον κορυφαίο παίκτη που έχει περάσει ποτέ από το Survivor.

Σύμφωνα με πληροφορίες του 7 Μέρες TV, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήδη έχει λάβει μία πολύ δυνατή οικονομική πρόταση, ωστόσο ο ίδιος στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο, καθώς ο κύκλος αυτός έχει κλείσει για τον ίδιο.

Σε περίπτωση, όμως, που «κλείσει» η συμφωνία, ο Ντάνος αναμένεται να απογειώσει το All Star.

Από την άλλη, η νικήτρια του Survivor 3, Κατερίνα Δαλάκα, η οποία έχει ήδη συμμετάσχει σε δύο κύκλους, έχει δηλώσει πως ξέρει ότι γίνεται προετοιμασία, χωρίς όμως να γνωρίζει αν θα συμμετέχει.

Ο νικητής του Survivor 2, Ηλίας Γκότσης, αν κρίνουμε και από τη φωτογραφία είναι πανέτοιμος να επιστρέψει, όπως και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, αλλά και ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Άλλα ονόματα που ακούγονται είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η Ειρήνη Κολιδά, ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης…

Υπάρχουν και πρόσωπα που μάλλον «κάηκαν» μετά τη συμμετοχή τους στο Nomads του ΑΝΤ1, όπως ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο νικητής Στέλιος Χανταμπάκης, αλλά και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο οποίος, όμως, ήταν εκείνος που ανέβασε φωτογραφία για το Survivor: All Star.

Βέβαια, όλα θα φανούν στο μέλλον…