Έλενα Χριστοπούλου: Θα είναι στο GNTM 3; Έδωσε την απάντηση που περίμεναν όλοι!

Τι αποκάλυψε στη συνέντευξη της;

Έλενα Χριστοπούλου: Θα είναι στο GNTM 3; Έδωσε την απάντηση που περίμεναν όλοι!

Την απάντηση που περίμεναν όλοι εδώ και καιρό, σχετικά με το αν θα είναι στο GNTM 3 έδωσε η Έλενα Χριστοπούλου, σε μία απολαυστική συνέντευξη που παραχώρησε και μίλησε για το «τηλεοπτικό της σπίτι»!

Η κριτής του My Style Rocks έκανε την απόλυτη ανατροπή αφού αμέσως μετά τον τελικό του GNTM, αποχώρησε από το Star και ξεκίνησε να δουλεύει στο ΣΚΑΪ.

Έτσι σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Celebrity, εξήγησε το αν του χρόνου θα τη δούμε και πάλι στο δημοφιλές ριάλιτι μοντέλων.

Πόσο πιθανή είναι η επιστροφή σου στο «GNTM»;

«To «GNTM» και το Star είναι το τηλεοπτικό μου σπίτι. Με τα παιδιά της παραγωγής εξακολουθούμε να ανταλλάσσουμε μηνύματα συνέχεια και κλαίω όταν μιλάμε, γιατί μου λείπουν ήδη πολύ και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει. To αν θα είμαι ή όχι στο επόμενο θα το δείξει η ιστορία. Δεν υπάρχει καμία δέσμευση με τον ΣΚΑΪ, όπως και με το Star δεν υπήρξε κάποιο συμβόλαιο που έσπασε. Έληξε η σύμβαση και κατόπιν ενημέρωσα».

Στο μεταξύ χθες, μιλώντας στο Dot, έκανε λόγο για την προσβολή που δέχθηκε στα social media.

Έλενα Χριστοπούλου: Οριστική η αποχώρηση της από το Star; Όλη η αλήθεια στο «φως»!

Όλη η αλήθεια στο «φως» για την αποχώρηση της Έλενας Χριστοπούλου από το Star! Είναι οριστική ή υπάρχει περίπτωση επιστροφής;

Η ίδια βρέθηκε σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και στο «Καλό Μεσημεράκι» και εκεί μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο GNTM!

Η Έλενα Χριστοπούλου αυτήν την περίοδο είναι κριτής του διαγωνισμού μόδας του ΣΚΑΪ, το «My Style Rocks»!

Στην ερώτηση του Νίκου Μουτσινά για τον νέο κύκλο του GNTM και στο αν θα τη δούμε εκεί επειδή βρίσκεται πλέον στο κανάλι του Φαλήρου, η Έλενα Χριστοπούλου απάντησε:

«Δεν ξέρω, δηλαδή τώρα είμαι στο My style rocks, ξέρω ότι μέχρι…δεν μπορώ να πω πότε, θα είμαι εδώ μέχρι να τελειώσει το My style rocks. Δεν ξέρω αν θα είμαι, εγώ έχω τη δουλειά μου, τα μοντέλα μου, τα ρούχα μου».

Ενώ έκανε ακόμη μια αποκάλυψη και η Έλενα Χριστοπούλου έχει αναλάβει τη φιναλίστ του GNTM, Κέισι Μίζιου, η οποία κατέκτησε την δεύτερη θέση στο ριάλιτι μοντέλων!

Δείτε σχετικό βίντεο:

Βέβαια δεν έχουν λείψει και τα νεύρα στο show του ΣΚΑΪ, αφού η ίδια έγινε έξαλλη με μία από τις παίκτριες μέσα στην εβδομάδα!