Πρώην παίκτρια του Survivor γέννησε και έμεινε μισή! Η κοιλιά της είναι "πέτρα"!

Έχει κορμί... λαμπάδα!

Πρώην παίκτρια του Survivor γέννησε και έμεινε μισή! Η κοιλιά της είναι

Λίγο καιρό αφού γέννησε, αυτή η εκρηκτική παίκτρια που γνωρίσαμε στο Survivor, έχει καταφέρει και έχει μείνει μισή, μιας και έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης! Η κοιλιά της είναι "πέτρα" και τη ζηλεύουν όλες!

Η ευτυχισμένη μανούλα, όσο αφοσιωμένη και να είναι στο μωρό της, δεν παραλείπει να βρίσκει χρόνο και για τον εαυτό της.

Έτσι πολλές ώρες της μέρας, η Φελίσια Λαπάτη επιλέγει να γυμνάζεται προκειμένου να επαναφέρει το σώμα της και όπως όλα δείχνουν, το έχει καταφέρει και με το παραπάνω!

Στην πιο πρόσφατη δημοσίευσή της στο Instagram, η Φελίσια μας δείχνει το γυμνασμένο της κορμί και η αλήθεια είναι πως μείναμε με το στόμα ανοικτό!

Βέβαια η Φελίσια είχε καταφέρει να κάνει σωματάρα ακόμα και 1,5 μήνα μετά τον τοκετό, αφού βγήκε και πόζαρε με μαγιό!

Πρώην παίκτης του survivor έκανε το απόλυτο Dolly Parton Challenge! Έλιωσαν στο γέλιο όλοι!

Πρώην παίκτης του survivor έκανε το απόλυτο Dolly Parton Challenge και έλιωσαν στο γέλιο όλοι! Δεν θα πιστέψετε ποιος το τόλμησε!

Η δοκιμασία που έχει προκαλέσει "φρενίτιδα" σε όλα τα social media, δεν του πέρασε απαρατήρητη!

Ο λόγος για τον Κώστα Κοκκινάκη, ο οποίος θέλησε να πάρει μέρος στην τρέλα του internet και να ανεβάσει και εκείνος με την σειρά του τον εαυτό του στα διαφορετικά προφίλ και να τα συγκρίνει.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια έπεσαν βροχή, μιας και στην επιλογή tinder, ο ίδιος διάλεξε να βάλει την εικόνα του Βασάλου.

Την Ροδάνθη την θυμάστε; Τις πάτησε όλες κάτω και το σώμα της προκαλεί "εγκεφαλικά"!

Πρώην παίκτης του Survivor μάζεψε βαλίτσες και πήγε στο... Ιράν! Ποιος ο λόγος;

Πρώην παίκτης του Survivor μάζεψε τις βαλίτσες του και πήγε στο Ιράν! Ποιος ο λόγος ωστόσο που αποφάσισε να κάνει κάτι τέτοιο και τι είπε ο ίδιος;

Ο λόγος για τον Γιάννη Σπαλιάρα, ο οποίος θέλησε να κάνει ένα "μίνι" διάλειμμα από την καθημερινότητά του και να απολαύσει λίγο χρόνο σε ένα διαφορετικό κλίμα, αλλά και να γυρίσει την νέα του ταινία για το Netflix, όπου υποδύεται έναν Βυζαντινό ιππότη, αξιωματικό ο οποίος μάχεται κατά των Περσών.

Ο ίδιος ως λάτρης των social media, δεν μπόρεσε να μην μοιραστεί την στιγμή με τους ακόλουθούς του, ενώ φρόντισε μάλιστα να τους δείξει και την ρουτίνα που ακολουθεί εκεί πέρα.

Σε πρόσφατο ποστ του μάλιστα έγραψε, "Καμιά φορά είναι δύσκολο να περιγράψω την φυσική ομορφιά του Ιράν!"

Survivor Ιράν

Αυτή η παίκτρια βγήκε από το Survivor και δεν σήμερα δεν την αναγνωρίζει κανείς! Το πρόσωπο της είναι πλέον άλλο....