Εβελίνα Παπούλια: Η ηθοποιός που αγαπήσαμε στο Τατουάζ έμαθε στον αέρα για το θάνατο πρώην συνεργάτη της!

Πως αντέδρασε;

Εβελίνα Παπούλια: Η ηθοποιός που αγαπήσαμε στο Τατουάζ έμαθε στον αέρα για το θάνατο πρώην συνεργάτη της!

Ηθοποιός που αγαπήσαμε από την σειρά του ALPHA tv, Τατουάζ έμαθε τον θάνατο πρώην συνεργάτη της στον αέρα, την ώρα που οι δημοσιογράφοι της έπαιρναν συνέντευξη. Ο λόγος για την Εβελίνα Παπούλια, η οποία δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη.

Χθες το απόγευμα έκανε πρεμιέρα η παράσταση «Ηλέκτρα» στο θέατρο «Κάρολος Κουν» με πρωταγωνίστρια την ίδια. Όταν οι κάμερες την «τσάκωσαν» την ρώτησαν και για το θάνατο του Δημήτρη Τσούτση με τον οποίο συμπρωταγωνιστούσε στους «Δύο ξένους».

«Δεν το ήξερα, δεν το είχα ακούσει. Τώρα μόλις το έμαθα. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος. Τον είχα δει τα Χριστούγεννα και μου φάνηκε περίεργο που τον χάσαμε», είπε μεταξύ άλλων η Εβελίνα Παπούλια η οποία ήταν η πρωταγωνίστρια στην σειρά στο πλευρό του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Ο Δημήτρης Τσούτσης από την άλλη στην σειρά του MEGA «Δυο ξένοι» υποδυόταν τον Νικηφόρο Κασιμάτη, τον καναλάρχη και φλερτ της Ντένης Μαρκορά.

Εβελίνα Παπούλια Δυο Ξένοι Δημήτρης Τσούτσης

Την είδηση του θανάτου του έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας

Επιπλέον είχε συμμετάσχει στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Love Sorry», όπου έκανε τον νονό της Λίλης.

Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας. Λίγο αργότερα προχώρησε και σε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook: «Έφυγε ο αγαπημένος μας φίλος, ο σπουδαίος ηθοποιός, ζωγράφος και ποιητής της ζωής Δημήτρης Τσούτσης. Ένα από τα πιο ταλαντούχα, ευγενικά και σπάνια πλάσματα που γνώρισα στο θέατρο. Καλό ταξίδι λατρεμένε μου». Πότε και που θα γίνει η κηδεία του;

Ο ηθοποιός έχει επίσης λάβει μέρος στις «7 θανάσιμες πεθερές» (2004), «Η δίκη των δικαστών» (1974), «Ο Ιπποκράτης και η Δημοκρατία» (1972), «Σουλιώτες» (1972), «Μεγάλη στιγμή του '21. Παπαφλέσσας» (1971), «Ανοιχτή επιστολή» (1969).