Ανδρέας Μικρούτσικος: Όλη η αλήθεια για το Big Brother! Ανατροπή με τον ΣΚΑΪ!

Θα είναι τελικά στο ριάλιτι;

Ανδρέας Μικρούτσικος: Όλη η αλήθεια για το Big Brother! Ανατροπή με τον ΣΚΑΪ!

Μία ακόμη ανατροπή μεγατόνων συνέβη στο ΣΚΑΪ, με το δημοφιλές ριάλιτι, Big Brother, που επιστρέφει! Σας έχουμε όλη την αλήθεια σχετικά με το αν θα δούμε τελικά στο show τον πολύπειρο παρουσιαστή, Ανδρέα Μικρούτσικο!

Πολύς λόγος έχει γίνει σχετικά με την επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου στην τηλεόραση και συγκεκριμένα για την επιστροφή του στον ΣΚΑΪ.

Ωστόσο όλα δείχνουν πως μέχρι στιγμής είναι στον αέρα, αφού παρόλο που το Big Brother, ξεκινάει το Μάρτιο, ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί το όνομα του παρουσιαστή, και οι Ολλανδοί που παρέχουν το πρόγραμμα στο κανάλι του Φαλήρου, δεν έχουν συμφωνήσει με τη συμμετοχή του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Δείτε αναλυτικά όσα μετέφερε το σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής του Open, «Μεσημέρι Yes»:

Big Brother: Όλη η αλήθεια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο! Ποιος θα είναι τελικά ο ρόλος του παρουσιαστή;

Όλη η αλήθεια για το Big Brother και τον Ανδρέα Μικρούτσικο! Ποιος θα είναι τελικά ο ρόλος του παρουσιαστή στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Όπως ανέφερε στο Πρωινό η Αφροδίτη Γραμμέλη υπάρχει περίπτωση να δούμε τον παρουσιαστή στο ριάλιτι.

“Φεύγει ολοκληρωμένη η πρόταση για το Big Brother από τον ΣΚΑΪ για την εταιρεία παραγωγής.

Στην Endemol ξέρουν τον Ανδρέα και λένε ότι δεν πρέπει να είναι η φωνή του Big Brother γιατί είναι γνώριμη, η φωνή πρέπει να είναι άγνωστη για τους παίκτες.

Στον ΣΚΑΪ όμως θέλουν πολύ τον Αντρέα και είναι σε προχωρημένες συζητήσεις και προτείνουν στον Αντρέα να κάνει κάποια guests. Του πρότειναν να κάνει κάποια περάσματα. Αν όλα πάνε καλά με την υγεία του και δεχτεί θα τον δούμε” είπε στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

Είχαν ακουστεί επίσης διάφορες συζητήσεις πως παρουσιαστής θα ήταν ο Γιώργος Λιάγκας, με τον ίδιο να απαντά στον αέρα της εκπομπής του.