Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Περπάτημα και τζόκινγκ στη φύση! Έχει μείνει μισή και το κολάν τα προδίδει όλα!

Αποκλειστικές φωτογραφίες! Έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδεί!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Περπάτημα και τζόκινγκ στη φύση! Έχει μείνει μισή και το κολάν τα προδίδει όλα!

Η λαμπερή και αξιαγάπητη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει μείνει μισή και οι αποκλειστικές φωτογραφίες του Youweekly.gr με το κολάν τα προδίδουν όλα! Πήγε για τζόκινγκ και περπάτημα στη φύση πριν από λίγες ημέρες, και συγκεκριμένα στις 29/1, στο Καβούρι και την "απαθανάτισαν" οι φωτογράφοι μας!

Λίγο πριν μπει στο στούντιο του «Just the 2 of us» όπου θα συμμετέχει τους επόμενους μήνες, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κάνει καθημερινά γυμναστική και προπονήσεις προκειμένου να εμφανιστεί ανανεωμένη στο τηλεοπτικό της comeback.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου γκόμενος

Όπως μας αποκαλύπτουν άνθρωποι που βρίσκονται κοντά στην παρουσιάστρια, ξεκινάει πάντα τη μέρα της με πρωινό περπάτημα στη φύση, πολλές φορές κάνοντας διατάσεις στη διαδρομή. Στη συνέχεια, και ανάλογα με το πρόγραμμα της υπόλοιπης εβδομάδας, συνεχίζει είτε με τρέξιμο είτε με τένις ή pilates, για τις οποίες μάλιστα δεν έχει κρύψει την αδυναμία της και τα προηγούμενα χρόνια.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου περιοδικό YOU

Αποτέλεσμα δεν είναι μόνο το αθλητικό look με το οποίο τη βλέπουμε συχνά, αλλά και το γεγονός ότι έχει χάσει αρκετά κιλά και αυτό φαίνεται στις εμφανίσεις της. Πιο πρόσφατη απόδειξη την περασμένη Τετάρτη, με τον φακό του YOU να συναντάει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αφότου ολοκλήρωσε την πρωινή της άσκηση. Την ίδια μέρα επέλεξε να κάνει ένα μικρό... δώρο στον εαυτό της, αφού πήγε σε παραλιακό μαγαζί στο Καβούρι μαζί με φίλους της.

Νέες ευκαιρίες για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αρετουσάριστες φωτογραφίες

Δεν επαναπαύεται ποτέ και διαρκώς ψάχνεται... Έτσι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μας εκπλήσσει - ακόμα μια φορά - για τη νέα της συνεργασία με την αλυσίδα κοσμημάτων Angelo Di Spirito Rosa, δημιουργώντας τη δική της σειρά κοσμημάτων και τη γυναίκα που θέλει να δείχνει chic και προσεγμένη, ενώ ετοιμάζει και την τηλεοπτική της επιστροφή μετά από έναν χρόνο και μάλιστα σε ρόλο - έκπληξη, ως διαγωνιζόμενη στο "Just The 2 of us", στο show του Νίκου Κοκλώνη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ